Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalom a férjem. Mit tegyek?

Megcsalom a férjem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már két éve van valakim mellette.Nagyon jól érzem magam vele.

Viszont van egy férjem,az utóbbi idöben már nagyon megromlott a kapcsolatunk.Este mikor hazajön már veszekedéssel kezdjük,reggel mikor felkel 6 órakor ugy megy el munkába hogy összevesztünk.

Van értelme ennek még hogy csak nyuzzuk egymást?Van egy lurkó is.

2012. szept. 4. 12:59
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
40%

"Ej,ti szemellenzős arctalan parasztok... Ha egy férfi csalja meg a feleségét,akkor is a nő a hibás,mert nem elég csinos,meg a gyerek miatt nem törődik a férjével.Kérdező! Jó tetted,egyem a szíved. Nem vagy gerinctelen,nem kell leélned az életed egy farokkal,aki rendesen meg sem tud izélni. Fogd a gyereked és próbálj szerencsét,hátha boldog lehetsz még."

Te normális vagy? "Egyem a szíved" ,még biztatod is? Pfff... a kérdező kiírta a kérdést ország-világ elé,hogy a férjét két éve csalja egy másik emberrel... akkor szerinted nekünk meg kéne simogatnunk a kis fejét és örülni vele együtt,hogy szemétséget csinál? Atya Úr Isten,milyen emberek vannak... Jézusom! Ez sokkol... teljesen,totálisan lesokkol. Ez a normális szerinted? Nem! Ha a kérdezőnek lenne valamennyi esze, akkor először is elválna,hogy legalább a gyerekének tegyen valami jót,és hátha a férje találna magának egy hűséges nőt,aki nem csalja meg...másrészt meg,ha a kérdező maga is kereső ember,akkor mi tartja vissza? Két év után hogy van képe a férje szemébe nézni? Hogy van képe lefeküdni mellé?A gyerek csak a veszekedést látja,ez pedig nem jó neki.Az,hogy az anya mit érez, senkit nem érdekel,a társadalom 99.99 %-a lenézi az ilyeneket. Ez a szomorú igazság,és a férfiakat is lenézik,ha ilyet csinálnak,hiába írjátok a statisztikákat,hogy nem.

Kérdező... két dolgot javaslok. Két év után,ha volt képed csalni a férjed, ezt a kapcsolatot felesleges megmenteni. Foglalkozz azzal,hogy a gyerekednek jó életet teremts. Azzal teszed a legtöbbet,ha nagyon mélyen magadba nézel. Elítélendő,amit csinálsz, te kérdezted mit csinálj, akkor nézz szembe az elítélő válaszokkal,ne hisztériázz. És kérj bocsánatot a férjedtől szerintem... Ennyi a véleményem.

2012. szept. 4. 14:11
 32/49 anonim ***** válasza:
56%

Na mindjárt az jön, hogy a kérdező egy Terézanya és azért nem vált még el, hogy a férje ne kerüljön utcára. :D Ez már tényleg nevetséges. Nem elég, hogy hűtlen, aljas céda vagy, még ostoba is.

Amúgy mennyi nálad egy kör? Fél óra 5ezerért? Persze csak ha a végén lenyeled és rádhugyozhatok.

2012. szept. 4. 14:11
 33/49 anonim ***** válasza:
62%
Mi az,hogy a "férjecském"? Atyaég,na, te aztán tényleg egy k.rva vagy!!!! Mit játszod itt az agyadat? Remélem még büszke is vagy magadra! Nem tudom,hol olvastad,hogy a férfiakat megdicsérik az ilyesmiért,de nagyon el vagy tévedve... de ahogy látom a kommentjeid alapján felesleges neked beszélni... önző vagy és csak magaddal foglalkozol. Érdekelne,minek írtad ki a kérdést, mit vártál,hogy megdicsérnek?
2012. szept. 4. 14:13
 34/49 anonim ***** válasza:
47%

A kérdésedre a válasz kérdező:

Köpd le a tükröt. Ennél többet nem mondok,felesleges, már mindent elmondtak előttem.

2012. szept. 4. 14:15
 35/49 anonim ***** válasza:
53%
Uramatyám, a végén még mindenki más lesz a hibás, csak te nem.... A férjed azért, mert tudhatná,hogy van valakid és miért nem megy el.... Mi pedig, akik lehordunk a sárga földig azért, mert meg merjük írni a véleményünket. Nézz már magadba nyuszika! Korrekt és ferr dolog amit csinálsz? Miért nem lehet előbb elválni, utána összeállni mással? Nem tudom volt-e már részed megcsalásban, ha nem, akkor remélem majd megtudod egyszer, milyen az, amikor valakit így megaláznak. Akkor majd te is azt fogod mondani, hogy inkább előtte öntött volna tiszta vizet a pohárba. Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Nem, nincs értelme nyúzni egymást, mondd meg a férjednek, vállald előtte az arcod és váljatok el. A férjed majd gondoskodik a lakhatásáról. A gyerek nagy valószínűséggel nálad marad, mert neked van lakásod a férjednek ha jól értem nincs.
2012. szept. 4. 14:16
 36/49 anonim ***** válasza:
51%
4 éves gyereked van,aki mellett két éve csalod a férjed. Gusztustalan. Ehhez más hozzáfűznivalóm nincs.
2012. szept. 4. 14:19
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

én azt tanácsolnám neked,hogy kezdjetek új életet a szeretőddel.

amint írtad neki is van párkapcsolata,tehát megérdemlitek egymást. aztán ki tudja...valószínűleg téged is csalni fog mással..vagy te őt.

2012. szept. 4. 14:19
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lennék büszke magamra a helyedben, de ez én vagyok. Ideje a férjed elé állnod és elmondanod hogy mi a helyzet és lépni.
2012. szept. 4. 14:20
 39/49 A kérdező kommentje:

Hát kedves utolsó,a válasz igen volt részem megcsalásban .A tehesség alatt végig csal a férjem a legjobb barátnömmel,na mindeggy is,ez nem ide való mert itt rólam van szó.

Én nem sajnáltatom magam,a férjet sajnálom igen hogy ilyen voltam vagyok,de most öszintén,dobjam ki az utcára?Mert nincs senkije,a fizetése nem lenne elég arra hogy albérletet fizessen meg egyen is.Vagy talán én menjek a sajátomból?

2012. szept. 4. 14:23
 40/49 anonim ***** válasza:
Ne dobd ki, de joga van dönteni az élete felől!
2012. szept. 4. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!