Ha ferjem megcsalom lehetek utana meg boldog? Lenn tobbet
legyél őszinte a férjeddel. ha el akarod hagyni, akkor tedd, de ne a gyerekek előtt kiabáljatok, meg ilyenek, minden gyereket megviseli a válás, mégha nem is látszik, legalább könnyítsétek meg a dolgukat azzal, hogy nyugiban váltok el. mert ha már ennyire kikacsintgatsz, akkor nem hinném, hogy újra lehet, vagy akár ÉRDEMES a házasságotokat éleszteni... meg ha elfogadja a gyerekeket is az új pasi, akkor az jó. egyébként talán macerás leírni mindent, de hány évesek vtok (te, a férjed, a pasid és a gyerekek)? mert ez is fontos..
(szurkolok, hogy minden jól sikerüljön:))
először én nagyon csúnyát akartam írni...de hát ismeretlen embernek azért mégsem kellene. Az előttem szólóhoz annyit,hogy bár nincs köze a témához,de igazad van, bár mit vársz egy ilyen kérdés után? :)
Neked meg te agyalágyult: 9 éve vagytok együtt,hát mit vársz,hogy minden olyan lesz még gyerekek után is,mintha 16 éves lennél? Véletlenül az első pár hónapban nem érezted a férjeddel is jól magadat? Ne nézz annyi szappanoperát,mert nincs közük a való élethez. Persze,hogy egy titkos kapcsolat sokkal izgalmasabb,mint a házasélet. 9 évet elloptál attól a férfitól és annyi becsület nincs benned,hogy ha nem érzed jól magad mellette,akkor megmondod neki,hogy váljatok el,hanem ilyen alattomos módon átvered! Szégyen,hogy egy kétgyerekes édesanya ilyen gusztustalan, éretlen módon viselkedjen. A gyerekekre gondolsz,miközben a pasiddal nyalakodsz? Mit gondolsz,vajon ők is nagyon boldogok lesznek,ha ez az egész kibukik és semmi más nem lesz otthon,csak fagyos hangulat vagy veszekedés?
én értem, amit írtál...de nem értek veled egyet! 4 hónapja taliztok, hébe-hóba, én nem mernék vele összeköltözni ennyi idő után, rábízni magadat, a gyerekeid, ráadásul hányszor fogod vajon a fejedhez kapni, hogy a férjed megcsaltad, és biztos mellette is félremész...
én tuti nem merném megtenni, de ha férjeddel megromlott a kapcsolatod, miért nem váltok el?
A megcsalás semmire sem megoldás. Beszéljétek meg a dolgaitokat, és döntsetek úgy, ahogy a legjob nektek és a gyerekeknek. A legtisztább lesz, ha elváltok. Azt a hülye dumát, hogy "a gyerekek miatt együtt kell maradni ha törik, ha szakad" - nos, ezt felejtsd el. Ők sem profitálnak abból, ha azt látják, hogy a szüleik nem szeretik egymást, és úgy élnek egymás mellett, mint a kutya meg a macska, vagy akár mint két zsák krumpli.
Neked is jogod van a megbecsüléshez, a tartlamas házassághoz, a jó szexhez. Nem kell tűrnöd, és végképp nem kell ilyen alattomos és sunyi módszerhez alkalmazkodni, mint a megcsalás. A megcsalással valójában saját magad csapod be, mert azt hiszed, hogy a végleg elromlott házasságodat ezzel megmentheted. Ez tévedés: így csak a szenvedés lesz több, és megnehezíted a saját dolgodat. Nem jó az, hidd el!
A megcsalás nem megoldás..Összefogsz roppanni,mert sokáig nem fogod tudni eljátszani a kettős szerepet..Inkább ülj le a férjeddel és beszélj vele.Ha úgy érzitek már nem menthető a házasság akkor váljatok el,és utána akár egy új kapcsolatban is keresheted a boldogságot..
Még valamit.
Csak megjegyzem,hogy külföldi billentyűzetem van,és át lehet állítani,hogy ékezettel írjak..A helyesírást meg megoldható ha be van állítva,hogy ellenőrizze a helyesírást..Mert ha valaki rosszul ír egy szót akkor piros csíkkal aláhúzza...Lehet gyakorolni...
ma 00:07 "
Ha külföldi billentyűzete van, akkor mit csináljon te nagyon sötét? Ha nem tudsz olvasni az a te szerencsétlenséged."
Állítsa át a beviteli nyelvet. :P Én is remekül írok magyar ékezeteket angol billről. (Mert azon viszont programozni gyorsabb nem kicsit)
Am. a kérdezőnek pedig csak gratulálni tudok. A válás előtt egy 8 általánost javasolnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!