Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ferjem megcsalom lehetek...

Ha ferjem megcsalom lehetek utana meg boldog? Lenn tobbet

Figyelt kérdés
9 eve vunk egyutt es 2 gyereunk is van de mar tobb mint 1 eve nagyon elromlott a kapcsi ugyanis 9% ba o megcsal de meg nem bizonyitott teny a szex se olyan mint eddig ritkan van velem en meg kivanom meg ot v egyaltalan a szexet most sikerult olyan pasival oszejonnom aki szeret es en is ugy erzem h ot viszont szeretem es kellenek neki gyerekekkel egyutt mar 4 hoja talizunk idonkent de meg a nagy lepes nem volt meg most keszulok megtenni vele .nektek mi a velemenyetek errol lehetek utana meg boldog v tul nagy lesz a nyomas utana es oszeroppanok?
2010. szept. 8. 23:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy szexpartner még nem lesz jó pótapuka.

Érezd jól magad vele együtt, aztán te is megöregszel, nem kívánod annyira majd a nemi életet, és jó lesz a férjed.

Sok nő keresi máshol a szexet, de nem teszik tönkre a gyerekeiket egy új apukával.

A vérszerinti apukák sem túl jó szülők, milyen lehet egy vadidegen.

2010. szept. 9. 07:54
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

Nem elég,hogy az új pasi azt mondja,hogy elfogadja a gyerekeidet! Kérdés,hogy ez valóban így lesz-e? Más dolog ezt mondani,és más dolog naponta együttélni velük és nevelni őket! Az sem mellékes,hogy a gyerekek vajon elfogadják-.e az új pasidat!

Nem tudod,hogy a párod megcsal-e,lehet,hogy csak ezzel mentegeted magad. Hozd rendbe a házasságod,ne szeretőt keress! 9 év után már nem olyan rószaszín minden,ahogy a kezdetekben.

2010. szept. 9. 07:58
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

Csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, ne tedd. És megtoldom azzal: most egy időre tedd félre magadat, és próbálj meg eleget tenni a felvállat feladatodnak. Azt vállaltad, hogy felneveled a két gyereket. És kötelességed harmónikus hátteret biztosítani nekik. Ne foglalkozz azzal, hogy mennyire kívánod a szexet, vagy nem, mással, vagy a férjeddel, érd be azzal, ami van, sőt próbáld meg a férjedet valami kedvességgel visszacsalofgatni magadhoz. Ha nem megy, az sem baj. Akkor is igyekezz magaddal elégedettségben, a családtagokkal kedves viszonyban lenni. Aztán majd idővel, ha a gyerekek 18 körül lesznek, szabadnak érezheted magad. Ha minden gondolatod ez lesz, akkor nem fog gyötörni aszexuális elégedetlenség.

Azzal is egyetértek, hogy az új férfit is valószínüleg hamar megunnád, és továbbálni, újabb zaklatásnak kitenni a gyerekeket... stb...

2010. szept. 9. 08:47
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz boldog, de NEM a férjeddel, ha ez volt a kérdés lényege.
2010. szept. 9. 09:06
 15/23 anonim ***** válasza:
mindig azt tedd ami téged boldoggá tesz, hisz ez a te életed.Az h. mi lesz azt szerintem senki nem tudja, hisz senki nem jövőbe látó.te tudod h. mit bírsz és mit nem.
2010. szept. 9. 09:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
00:19 vagyok, szerintem nem bunkóztam, azé köszi a lepontozást! De látom nem csak az én véleményem nem tetszett!..:))
2010. szept. 9. 10:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lépj le, mert ha már itt tartasz, akkor ez a kapcsolat visszafele épülni már nem fog. Fölösleges a sok álszent "gyerekpárti" dumát hallgatni. Az első TE vagy, aztán a TÖBBI. Ha itt nem vagy boldog, akkor minek szenvedni? Ha a pasi tényleg megbízható és nem csak szex vagy neki, akkor élj vele boldogan! :)
2010. szept. 9. 13:00
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Az elsőnek meg csak annyit, hogy nem ismered az olyan billentyűzetet, ahol nincs ékezet? Valszeg nem azért ír így a kérdező, mert annyira ostoba lenne...pffft.
2010. szept. 9. 13:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Az írásjelekről mondjuk no comment az igaz.
2010. szept. 9. 13:03
 20/23 anonim ***** válasza:
a megcsalás gusztustalan dolog ha úgy ézed h vége akkor csukd be magad után az ajtót mielőtt újat nyitogatsz.ennyit mindenki megérdemel. ha meg a férjed is kretén és megcsal legyél te az okosabb.
2010. szept. 9. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!