Megcsalom a férjem. Mit tegyek?
Már két éve van valakim mellette.Nagyon jól érzem magam vele.
Viszont van egy férjem,az utóbbi idöben már nagyon megromlott a kapcsolatunk.Este mikor hazajön már veszekedéssel kezdjük,reggel mikor felkel 6 órakor ugy megy el munkába hogy összevesztünk.
Van értelme ennek még hogy csak nyuzzuk egymást?Van egy lurkó is.
Hagyd el.
A másik férfi is házas? Vállalna titeket a gyerekkel?
Mostanában romlott meg a férjeddel a kapcsolat, de már két éve csalod?
Szerintem nem sok értelme van annak, h továbbra is hazudj magadnak,a férjednek, jobb tisztázni a dolgokat.
Minek a férjeddel? Élvezed, hogy megalázod netán jó pénzt keres?
Veregesd magad vállon.
Tégy egy szívességet a férjednek, hogy válj el tőle.
Ne hagyd,hogy itt névtelenül bárki pálcát törjön feletted.
Ha megcsaltad a férjedet,akkor bizonyára már akkor is hiányzott valami a kapcsolatotokból.Mérlegeld,hogy mit nyersz,vagy veszítesz egyik,vagy másik döntéseddel,aztán zárd le valamelyik kapcsolatot.
A másik férfi nem házas,élettársa van.
Nem tudom miért huztam-huzom idáig.Többször volt már hogy majdnem szétmentünk de nem ment.Se nekem se neki.
Légyszíves, ne magyarázd meg az undorító tetteidet, mert csak még szánalmasabb leszel. Lehet a férjed akármekkora bunkó, még mindig te leszel az aljasabb. Ha annyira jó ember lennél, már két éve elváltál volna.
És még komolyan van pofád két évnyi félrekefélés után feltenni a kérdést, hogy van-e még értelme a házasságodnak?
Sajnálom szegény gyereket, hogy ilyen "anya" jutott neki. Remélem, neki is ilyen és ehhez hasonló jó példát mutatsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!