Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalom a férjem. Mit tegyek?

Megcsalom a férjem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már két éve van valakim mellette.Nagyon jól érzem magam vele.

Viszont van egy férjem,az utóbbi idöben már nagyon megromlott a kapcsolatunk.Este mikor hazajön már veszekedéssel kezdjük,reggel mikor felkel 6 órakor ugy megy el munkába hogy összevesztünk.

Van értelme ennek még hogy csak nyuzzuk egymást?Van egy lurkó is.

2012. szept. 4. 12:59
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos én is hasonló cipőben járok csak annyi különbséggel, h mi a anyagiak miatt nem tudunk válni. Hol egyikünknek hol másikunknak nincs munkája, kifizetni se tudjuk egymást. Ha lenne hova én elsliccolnék az tuti-fix!

Ui.: Az én párommal nem lehet megbeszélni, ajánlottam neki párterapeutát, szexuálpszichológust meg mindent ami a kapcsik rendbehozásával foglalkozik és totál elutasító. nekem nincs sok választásom, de ha neked van menjél és legyél boldog! Meg a férjed is, ha neki egyedül jobb.

2012. szept. 4. 13:14
 12/49 anonim ***** válasza:
42%

Köpd le a tükröt, és válj el a férjedtől, a gyerekedet hagyd meg a férjednek. Százszor különb mostohája lesz, mint amilyen anyja volt.

Ha van benned még a becsületből egy szikra, akkor nem teszed teljesen tönkre a gyereked életét, és a férjed életét. A magadéval azt csinálsz, amit akarsz.

2012. szept. 4. 13:15
 13/49 anonim ***** válasza:
60%

Ez bárhogy is nézzük: gerinctelen dolog. Az ilyeneknek kívánom: akkor élje át ugyanezt, amikor a legjobban szerelmes valakibe.

Miért nem lehet megbeszélni, ha probléma van és ha nem tudjátok megoldani, akkor szakítani mielőtt csalnád? Ha meg meg sem akarjátok oldani akkor megint csak a szakítás az első.

Sosem értettem az ilyen embereket (akár nő, akár férfi), hogy miért nem képes erre az alapvető emberi dologra: őszinteség. Ha nem működik szakítani kell, nem megcsalni.

2012. szept. 4. 13:15
 14/49 anonim ***** válasza:
93%

Semmi értelme.

Egyik jóbarátomnak is megromlott a kapcsolata a feleségével. Elváltak azóta újra megnősült, nagyon jó a kapcsolatuk és van két gyerekük. Vagyis neki összesen már három.

Brian Tracy-t tréning anyag:

Az emberek azért nem válnak el, mert már leéltek X évet együtt és akkor már minek, plusz félnek a változástól. Hasonló gondolatok fogalmazódnak meg bennük. Csakhogy elfeljtik, hogy az életük egy jelentős része még hátra van amit ebben a szörnyű helyzetben kell leélniük.

Melyik a jobb? Még élni 30-40-60 évet ilyen helyzetben vagy minél hamarabb véget vetni ennek?

2012. szept. 4. 13:17
 15/49 anonim ***** válasza:
51%
Ahogy mondta az egyik válaszoló: válj el,és hagyd meg a kicsit a férjednek,mert egy ilyen ember,mint te,nem tudom,milyen nevelést adna át a gyerekének... hát milyen nőnek tartod te magad? És még van pofád itt reklámozni,hogy mit tegyél? Köpd le a tükröt! Ez nagyon,nagyon gáz! Mit éreznél,ha te lennél a másik fél?! gondolom erre még nem gondoltál... ostoba k......
2012. szept. 4. 13:27
 16/49 anonim ***** válasza:
85%

Lassan színt kéne vallanod a férjednek és minimum sírva könyörögni,hogy bocsásson meg.

Vagy színt kéne vallani és közölni vele,hogy mással akarsz tovább élni.

Gondolom,ha a szeretőd komolyan akarna tőled valamit már tovább léptetek volna együtt.

Az meg hogy szeretőd van nem hiszem,hogy azt jelentené,hogy szar anya vagy.Ahány ház,annyi szokás. De most már állj a sarkadra.

2012. szept. 4. 13:29
 17/49 anonim ***** válasza:
76%

Mit tegyél? Ne csald meg!

- vagy véget vetsz a barátoddal való kapcsolatnak, és nem csalod tovább a férjedet,

- vagy elválsz a férjedtől, hogy a barátoddal való kapcsolat ne legyen megcsalás.

Az biztos, hogy ez utóbbi esetben nyugodtan berendezkedhetsz arra, hogy egyedül fogsz élni, mivel a barátod sem igyekezett eddig elválni a jelenlegi párjától, tehát ha eddig nem tette, ezután sem fogja.

Pedig egyébként összeilletek: mindketten kölcsönösen belerondítottatok egy házasságba, és most azon gondolkodol, hogy ezek után mit tegyél. Talán először kellett volna gondolkodnod.

2012. szept. 4. 13:30
 18/49 A kérdező kommentje:
Elhordtatok mindennek,nem érdekel.De ti azt honnan tudjátok hogy nevelem a gyerekemet?miért kéne otthagynom az apjánál,pfff hát....
2012. szept. 4. 13:31
 19/49 A kérdező kommentje:
akivel megcsaltam már többször össze akart költözni velem.Csak én nem akartam,de mostmár lépek,nem csinálom ezt tovább.köszönöm a válaszokat .
2012. szept. 4. 13:34
 20/49 anonim ***** válasza:
66%
kérdező nehogy már te legyél megsértődve!!!! szégyelld magad inkább,nem kell itt mártírkodni! undorító senkiházi vagy,hogy ezt csinálod a férjeddel! és mit gondolsz,ettől jó anya leszel,hogy a saját gyereked apjának fájdalmat okozol? most vagy nagyon buta vagy,vagy tényleg egy idióta... szégyelld magad... ennyi...
2012. szept. 4. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!