Megcsalom a férjem. Mit tegyek?
Már két éve van valakim mellette.Nagyon jól érzem magam vele.
Viszont van egy férjem,az utóbbi idöben már nagyon megromlott a kapcsolatunk.Este mikor hazajön már veszekedéssel kezdjük,reggel mikor felkel 6 órakor ugy megy el munkába hogy összevesztünk.
Van értelme ennek még hogy csak nyuzzuk egymást?Van egy lurkó is.
Sajnos én is hasonló cipőben járok csak annyi különbséggel, h mi a anyagiak miatt nem tudunk válni. Hol egyikünknek hol másikunknak nincs munkája, kifizetni se tudjuk egymást. Ha lenne hova én elsliccolnék az tuti-fix!
Ui.: Az én párommal nem lehet megbeszélni, ajánlottam neki párterapeutát, szexuálpszichológust meg mindent ami a kapcsik rendbehozásával foglalkozik és totál elutasító. nekem nincs sok választásom, de ha neked van menjél és legyél boldog! Meg a férjed is, ha neki egyedül jobb.
Köpd le a tükröt, és válj el a férjedtől, a gyerekedet hagyd meg a férjednek. Százszor különb mostohája lesz, mint amilyen anyja volt.
Ha van benned még a becsületből egy szikra, akkor nem teszed teljesen tönkre a gyereked életét, és a férjed életét. A magadéval azt csinálsz, amit akarsz.
Ez bárhogy is nézzük: gerinctelen dolog. Az ilyeneknek kívánom: akkor élje át ugyanezt, amikor a legjobban szerelmes valakibe.
Miért nem lehet megbeszélni, ha probléma van és ha nem tudjátok megoldani, akkor szakítani mielőtt csalnád? Ha meg meg sem akarjátok oldani akkor megint csak a szakítás az első.
Sosem értettem az ilyen embereket (akár nő, akár férfi), hogy miért nem képes erre az alapvető emberi dologra: őszinteség. Ha nem működik szakítani kell, nem megcsalni.
Semmi értelme.
Egyik jóbarátomnak is megromlott a kapcsolata a feleségével. Elváltak azóta újra megnősült, nagyon jó a kapcsolatuk és van két gyerekük. Vagyis neki összesen már három.
Brian Tracy-t tréning anyag:
Az emberek azért nem válnak el, mert már leéltek X évet együtt és akkor már minek, plusz félnek a változástól. Hasonló gondolatok fogalmazódnak meg bennük. Csakhogy elfeljtik, hogy az életük egy jelentős része még hátra van amit ebben a szörnyű helyzetben kell leélniük.
Melyik a jobb? Még élni 30-40-60 évet ilyen helyzetben vagy minél hamarabb véget vetni ennek?
Lassan színt kéne vallanod a férjednek és minimum sírva könyörögni,hogy bocsásson meg.
Vagy színt kéne vallani és közölni vele,hogy mással akarsz tovább élni.
Gondolom,ha a szeretőd komolyan akarna tőled valamit már tovább léptetek volna együtt.
Az meg hogy szeretőd van nem hiszem,hogy azt jelentené,hogy szar anya vagy.Ahány ház,annyi szokás. De most már állj a sarkadra.
Mit tegyél? Ne csald meg!
- vagy véget vetsz a barátoddal való kapcsolatnak, és nem csalod tovább a férjedet,
- vagy elválsz a férjedtől, hogy a barátoddal való kapcsolat ne legyen megcsalás.
Az biztos, hogy ez utóbbi esetben nyugodtan berendezkedhetsz arra, hogy egyedül fogsz élni, mivel a barátod sem igyekezett eddig elválni a jelenlegi párjától, tehát ha eddig nem tette, ezután sem fogja.
Pedig egyébként összeilletek: mindketten kölcsönösen belerondítottatok egy házasságba, és most azon gondolkodol, hogy ezek után mit tegyél. Talán először kellett volna gondolkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!