Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a lányom nem...

Mit tegyek ha a lányom nem mer emberek közé menni?

Figyelt kérdés

16 éves volt amikor szakított vele a barátja. Soha nem volt vékony,olyan 70 kg körül mozgott,de szép alakja volt.A szakítás után semmi mást nem láttam csakhogy ül a szobájába és eszik.2 év alatt felhízott 110 kg ra.

Nagyon sokat csúfolták a buszon,az iskolába meg mindenhol.

Aztán rájött hogy ez így nem jó,elkezdett diétázni és konditerembe járni, lefogyott 78 kilóra.

Na most elkezdődött az iskola,és láttam hogy nagyon feszült.Megkérdeztem mi a baj és elmondta,hogy alig mer a buszra felszállni nehogy csúfolja őt valaki,vagy beszóljanak neki.Elárulta,hogy ugyanolyannak látja magát a tükörben mint 110 kilósan,hiába hogy már "78" kilós.

Az iskolában a leghátsó sarokban ül,mert attól fél,hogy őt nézik hátulról hogy milyen csúnya és kövér.

Jár konditerembe,bár a súlya egy ideje stagnál.A konditerembe ha ránéz valaki egyből az jut az eszébe hogy biztos azt gondolja az illető hogy "mit keres itt ez a hájas disznó".

165 cm magas.

Ez normális ? Tényleg ezt "kell" éreznie?

Most 19 éves.

Nagyon aggódom érte.

2012. szept. 3. 14:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem azzal van baj,hogy 16 évesen barátja volt, ebben a korban ismerkednek. A baj ott van, hogy nem volt annyi lelkiereje, hogy túltegye magát rajta, és hagyták 110 kilósra hízni. Az a szerencse, hogy fogyni akar, kitartó. De az életmódváltás ajánlott neki, nem csak étkezésben. Járkáljon el, ha barátai nem nagyon vannak akkor unokatestvérekkel. Ha barátai lesznek , rá fog döbbenni, hogy senki nem őt nézi, senki nem akarja bántani.
2012. szept. 3. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem fog rádöbbenni.

Sokan megint nem tudják értelmezni az írottakat. Nem azzal van a baj, hogy 78 kilósan kövérnek látja magát, hanem hogy UGYANOLYAN kövérnek látja magát, mint 110 kilósan.

2012. szept. 3. 15:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is jártam ebben a cipőben, 4-5 évig láttam magam kövérnek (hasonló szituáció, csak nem ennyire drasztikus elhízás, viszont szellemileg nagyon megviselt), aztán elértem az 53 kg-ot. Tetszett. Most már inkább felszednék 2 kilót.
2012. szept. 3. 15:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem idő kell neki, és fogyás.

ÉN is így vagyok, fogytam, és én se látom.

Én 24 éves vagyok.

Máson látom, hogy fogyott, és rá se lehet ismerni, és zavar, hogy rám igy is rám lehet.Ha megnézem a képeimet nem látok lényeges változást a mostanihoz képest, pedig fogytam 25 kg-t.

De nekem párszor ingadozott is sulyom az évek altt, most is.

Még van egy 10-15 felesleg, de ha lemenne, akkor talán idővel jónak látnám magam.

Talán csak pasi kell neki, hogy lássa, hogy bejön pasiknak, és sokkal több e lehetősége van.

De ezzel nem tudsz mit tenni, magától fog jönni.

Akkor kell tenned, ha betegesen fogyózik.

2012. szept. 3. 16:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Tényleg, akár vedd előa régebbi ruháit és mondd, hogy próbálja fel, csak feltűnik neki, hogy lötöygnek :)
2012. szept. 3. 16:37
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Van neki barátja aki imádja őt, fél éve ismerkedtek meg!

2012. szept. 3. 17:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Pszichiáter - mondjuk holnap reggel.

Mivel 19 éves, reggel elviszed a házidokihoz (ha nem mer emberek közé menni, akkor bizony vinni kell), utána pedig az első ifjúsági pszichiátriai gondozóba egy jó dokihoz.

2012. szept. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!