Ez így kivitelezhető?
A helyzet: elegem van már anyám idegbetegeskedéseiből, soha nincs nyugtom tőle, mert mindig kiakad valamire és egy fél nap elmegy arra, hogy veszekszik. Részben azért mert a testvérem lusta és semmit nem hajlandó megcsinálni, részben rám van kibukva, mert belefásultam már abba, hogy állandóan pakolásszak és takarítsak utánuk.
Én jövőre fogok OKJ-s vizsgát tenni, ha szerencsém lesz elég kapós leszek és hamar fogok munkát is találni(ha jól tippelek kb 100-150E közt fogok keresni). Amíg dolgozom addig párhuzamosan szeretnék elvégezni levelezőn egy fősulit, ami 4 éves.
Hogy nyugtom legyen anyámtól arra gondoltam, hogy egy vagy több(még nem tudom hányat érdekelne) ismerősömmel albérletbe mennénk, vagy ha csak egyedül lennék akkor egy szobát bérelnék. Legvégső esetben beépítettném a padlásunkat.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy kijönnék-e a fizetésből(ha kell másodállást is vállalnék) vagy muszáj lesz otthon maradnom, hogy a fősulit is el tudjam végezni? Nagyjából elég jól tudok spórolni is. Nincsenek nagy igényeim se, ha valamit olcsóbban meg tudok venni, akkor nem veszem meg a drágábbat.
20L
Ha többen laktok együtt 60 ezerbe kerül minden mindennel együtt (legalább is vidéki nagyvárosban).
Mondjuk van egy 3 szobás albérlet ez kiadó 50 ezerért. Ez harmadolva 16666, szóval mondjuk 17 ezer. Max 23 ezerből harmadolva kijön a rezsi is. És a maradék 30 ezer 1 embernek bőven elég kajára, és tisztálkodószerekre, szóval a legalapabbakra. A többi pénzedből szórakozhatsz, vehetsz ruhát, és tehetsz félre ha akarsz. Persze BP-en minden drágább, így mondjuk Debrecenben kijönnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!