Tényleg jogtalanul duzzogok?
Szerintem a duzzogás elvileg jogos. De szerintem azért sértődött meg ennyire, mert eddig még nem volt része Tőled elutasításban. gondold el, lehet egész nap arra várt, hogy este legyen valami. Persze ettől meg kellett volna értenie a helyzetet, de tudod hogy van ez, ha a f.sz feláll az ész megáll. szerintem tedd magad túl ezen, biztos Ő sem rágódik már az egészen.
Majd bebizonyítod neki, hogy nem kell azt naptárba vezetni :)
Na, de viszont azt nem értem, hogy itt egyesek mire fel írják, hogy 'jajj, nekem itt már tuti vége lenne' (csak a lényeget írtam, nem szó szerint). hát azért álljon már meg a menet, ha ilyenek miatt mindenki válni akarna, akkor senki nem lenne házas. Az ilyen egyáltalán minek megy férjhez??? Na, de mindegy, szerintem simán belefér egy házasságba az ilyesmi, még ha most rosszul is esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!