Tényleg jogtalanul duzzogok?
10:12-es vagyok. Köszi a lepontozást.
Ha meg ilyen otromba pasid van mi francot keresel még vele?
Így is áll a felvetésem hogy nulla a kapcsolat, főleg ha normálisan van szex, akkor egy alakom miatt ha ezt teszi, akkor sokkal fontosabb a kielégülése mint a te hogyan léted. és a kettő közt fontosságban elég nagy különbség van. És ha ezek után vele maradsz, te életed te döntésed, de akkor ne csodálkozz. Nehogymár egy szex miatt ez legyen, vagy ez szerintetek normális? vagy szerinted, kérdező?
Az lehet,hogy te migrénnél megszeretgeted apát,de ha neki megy a hasa mit csináljon szerencsétlen?Fosson be orálközben vagy mi?
Egykapcsolatban 2 ember van,türelem és megértés.Ha valakinek nincs kedve,akkor is tegye szét a lábát cak hogy a másiknak jó legyen?Szerintem ez így nem járja.
A férjed nem kicsit tapló,bár ehhez gondolom az ex szelleme is hozzájárul,a sérelmek nem gyógyulnak könnyen de ez nem jogosítja fel arra,hogy pattogjon és még ő duzzogjon.Ha neki menne a hasa,vágy fájna a feje,vagy akármi,te elvárnád,hogy kielégítsen?Nemhiszem bár nem ismerlek.Én olyankor inkbb szeretgetem,megpuszilgatom é hagyom pihenni,de nem zaklatom a szexxel.
Nem vagyok sem egy gép sem egy szolga aki parancsra kielégít,te se legyél az.Kölcsönös legyen mindig a bizalom a türelem a megértés,különben baj lesz,ha már nem van...
Lehet lepontozni nyugodtan...de így van...
Lehet van szegénynek valami lelki sérülése ezzel kapcsolatban az extől. Ez nem normális, de könyveld el, e te férjednek ez a defektje.A naptár meg a visszautasítás.
Az enyémnél egy évig nekem kellett kezdeményeznem, de helyre jött azért. Ha visszautasítottam, egy hétig merevedési zavara volt. De ennek oka a múltban gyökerezett. Türelem. Ne duzzogj, inkább kedvesen lelkizd ki vele, és legyél szexi, ha már jobban vagy. Sértődést soha nem éri meg csinálni, az csak ront, soha nem javít.
Már bocsi, de a 10:12-es én vagyok! :)) De azért köszönöm, hogy felháborodtál a nevemben a lepontozáson. (Vagy van mégegy 10:12-es, akit én nem látok???)
Kérdező: nem, egyáltalán nem kevés és éppen ezért normális az, ha a másik tolerálja, ha éppen valami gond van és ilyenkor nem ez az első! És szerintem az is bántó, ha az exnej szokásait emlegeti föl...
Én pedig megint a 10.05-ös vagyok.Köszi a leugatást és a lepontozást.
Szerintem a migrén sem a legjobb dolog a világon.
Amúgy nem írtam, hogy jogtalanul duzzog a kérdező.Csak azt, hogy a férfiak egy másik világban élnek és nem biztos, hogy ez egy halálraítélt kapcsolat, csak mert te így látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!