Tényleg jogtalanul duzzogok?
Nahát, ha napközben jelzem a párom felé, hogy rosszul érzem magam, akkor nemáhogy az kérdezze meg este, hogy "nem szeretgetem-e meg apát". Kérdezze meg azt, hogy jobban érzem-e magam, tud-e valamit tenni, hogy elmúljon.
Tetszett, hogy valaki azt írta, a férfiak a szex-el fejezik ki a szerelmüket, ragaszkodásukat... mindent. Lehet benne valami.
Ha meg nincs kedvem, vagy fáradt vagyok, akkor ez van és kész. Nem vagyok senkinek a rabszolgája.
Azt meg ne írjátok, hogy "de azért a férjed, meg azért vagy a felesége", mert akkor gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy azért házasodjunk, hogy mindig legyen mellettünk valaki, akivel le lehet feküdni?
Oké, hogy fontos része a házasságnak, kapcsolatnak, de nemá, hogy fontosabb legyen még egy betegségnél is.
De te azért ne duzzugj, csak tovább ront a helyzeten. Apa meg most kielégítetlen, ezért olyan hüle. Meg bizti abban is van valami, hogy az ex miatti feszültséget itt vezeti le.
Sztem este már szépen meg is békültök:-)))
Ezek szerint a párodnak ritka hogy csak 2naponta szexeltek. Ezt beszéld meg vele, ki milyen időnként szeretne.
Nálunk úgy kezdődött, hogy én azt mondtam, havi 2. Párom azt mondta, nem, hanem napi 2! Azóta elég sok idő eltelt, és elég sokszor "szeretgetjük" egymást.
Valószínűleg a kommunikáció hiánya okoz gondot. Akár szex közben is lehet beszélgetni...
Egyrészt tényleg ez a múltban gyökerező probléma lehet a párodnál, amit meg kell oldani valahogy, de nem duzzogással. Másrészt, ha nem vagy jól, akkor NE POÉNKODD EL, mert nem fogja komolyan venni. Ne haragudj, de lehet, hogy én se venném komolyan, ha bárki a családból poénkodva mondaná, hogy nincs jól, aztán ő lenne megsértődve, ha tényleg poénnak vettem, mert valamiért nem tudtam figyelni (pl. egy melós nap után ő is lehet annyira fáradt, hogy nem tud odafigyelni úgy, és csak a felszínt veszi észre, ezért ne szedd le a fejét).
Tanulság:
1. oldd fel a férjedben a gátlást az ex miatti probléma ügyében
2. ne poénkodd el az egészségügyi problémáidat, már csak azért se, mert egy nagyobb bajnál komolyabb következménye is lehet
Azért a szex csak fontosabb legyen a betegségnél :)
Csak válaszra reagáltam.
Kedves kérdező! Szerencsére jobban vagy és ez az egész kellemetlenség a múlté. Ne rágódj ezen, a tegnapi nap rosszul sült el, felejtsétek el mielőbb! Inkább készülj az estére, ma remélhetőleg sikerül bepótolni mindent!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Nem poénkodtam el, hogy szarul vagyok, csak próbáltam még este is tudatosítani benne, hogy ha sír a gyerek nem biztos, hogy tudok menni...tehát ne aludjon annyira mélyen és ne várjon rám. Valaki írta, hogy 2 naponta szexelünk...nem, hanem 2 nap itthon van, akkor mindkét nap, van, hogy egy nap kétszer is...utána elmegy 24-be dolgozni, az a nap kimarad...és nem hiszem, hogy ez kevés lenne.
Még egyszer köszi a válaszokat! Egyébként már kibékítettük egymást:)))
Látom, hogy már kibékültetek, ennek örülök.
Csak annyit mondanék az eredeti kérdésre, hogy a duzzogás MINDIG jogos, (hiszen egy érzelem váltja ki, ami szubjektív, így a világon senki más nem ítélheti azt meg, csak a tulajdonosa,) viszont SOHA nem hoz jó eredményt. Még ha átmenetileg a másik enged is a duzzogónak, a kapcsolatukban ez rombolást visz végbe, ami inkább kerülendő. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!