Mit csináljunk ha hazajön? És mikor mondjam el neki?
A férjem katona, egy hónapja ment ki külföldre de már nagyon hiányzik. Nem tudom, hogy ha hazajön akkor raboljam el és legyünk kettesben vagy a családdal töltsük a napot. Először arra gondoltam, hogy tartunk egy romantikus délutánt/estét de aztán eszembe jutott, hogy a családja, barátok mit szólnának hozzá ha csak a következő napon lennének együtt. Mert gondolom amúgy is fáradt lesz és estére már nem lenne kedve vacsorázni meg amit addigra kitalálok. Vagyis ebben is szeretném kérni a segítségeteket, hogy mi legyen?! Menjünk el vacsorázni vagy egy jó helyre, esetleg itthon csináljak valami jó kaját és hangulatot?
A másik az lenne, hogy pár napja derült ki, hogy babát várok de ő még nem tud róla. Szerintetek mondjam el neki vagy várjak addig ameddig hazajön (akkor valószínűleg már látni fogja)? :)
26/N
Nemtudom hanyas de aki a katonával összekötni magadat írta, annak üzenném:
Mert mi baj van a katonával?! Ugyan olyan ember mint a többi, csak ő IGAZI TŰBEN, GOLYÓBAN edzett FÉRFI!
Nem kis gügyümügypityimütyüke babusgatnivaló cicafiú...
Szerintem az a válaszoló arra gondolt, hogy a katonák nem éppen a hűségükről híresek...
Én is hallottam ezt azt, de nyilván nem mindegyikre igaz.
Első vagyok.
Elnézést, de lemaradt: Gartulálok!! (:
Olvastam közben, hogy akkor 6 hónapos várandós leszel. Én tuti nem bírnám ki, elmondanám telefonon korábban.
6 hónap sok idő, szerintem egyrészt joga is van tudni, hogy lesz egy gyermeke, másrészt meg a nehéz napjain erőt is adhat neki maga a tudat, elképzelni, hogy növekszik a pocakodban egy kis élet ami az ő része is, még jobb lesz hazamenni stb... (:
De lehet, hogy csak én gondolom így.
most telon közlöd, hogy babát vársz
utána azt, hogy megszületett...
elgondolkodtató tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!