Mit csináljunk ha hazajön? És mikor mondjam el neki?
A férjem katona, egy hónapja ment ki külföldre de már nagyon hiányzik. Nem tudom, hogy ha hazajön akkor raboljam el és legyünk kettesben vagy a családdal töltsük a napot. Először arra gondoltam, hogy tartunk egy romantikus délutánt/estét de aztán eszembe jutott, hogy a családja, barátok mit szólnának hozzá ha csak a következő napon lennének együtt. Mert gondolom amúgy is fáradt lesz és estére már nem lenne kedve vacsorázni meg amit addigra kitalálok. Vagyis ebben is szeretném kérni a segítségeteket, hogy mi legyen?! Menjünk el vacsorázni vagy egy jó helyre, esetleg itthon csináljak valami jó kaját és hangulatot?
A másik az lenne, hogy pár napja derült ki, hogy babát várok de ő még nem tud róla. Szerintetek mondjam el neki vagy várjak addig ameddig hazajön (akkor valószínűleg már látni fogja)? :)
26/N
Szerintem az otthon melegét jobban értékelné, inkább főzz te valamit otthon.
Mivel a felesége te vagy és nagy híred van a család majd ráér másnap. Szerintem ne lődd le a poént.
Off: hány hetes leszel mikor hazamegy?
Szerintem először is kérdezd meg, mit szeretne az első estéjén, akar-e találkozni a szüleivel, stb, vagy csak téged akar látni.
Legjobb lenne otthon maradni kettesben.
Én nem bírnék várni a babahírrel, és elmondanám telefonon. Ez végülis az ő öröme is, hadd legyenek addig boldog napjai és örömteli várakozása neki is.
Legjobb lenne, ha este már a családdal együtt lennétek. Ilyenkor nem fogja úgysem érezni a fáradságot. Majd másnap kipiheni magát. A délután meg legyen csak a tiétek.
Ha már ő is nagyon vágyik a gyerekre, akkor személyesen mondd el inkább. Hadd tudjon rögtön megölelni, meg lássátok egymás boldogságát. A neten keresztül olyan személytelen.
Ha azonban váratlan hír lenne a gyerek, elmondhatod neki online is. A has nem gömbölyödik a gyerektől 3-3,5 hónapos kora előtt. Tehát még nem fogja látni.
Hát 6 hónaposan már tényleg késő megtudnia.:)
Moondd eeeel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!