Mit tennél, ha kiderülne a párodról hogy egy korábbi barátnőjét rábeszélte az abortuszra?
Hát azért ez jól hangzik, de nem egészen így megy. Magyarországon nagyon ritkán ítélik az apának a teljes felügyeletet, ahhoz nagyon durva gondoknak kell lenni az anyával.
Ettől függetlenül elég undorító, hogy ezt mondta az egykori barátnőjének.
De abban nyugodtan légy biztos, hogy a lány nem emiatt vetette el a gyereket, én inkább azt tudom elképzelni, hogy nem akart egy ilyen embernek szülni...
Ha ezt komolyan mondta, akkor az nem azt jelenti számomra, hogy nem érdekli a gyerek. Valószinüleg a nöt nem tartotta alkalmasnak a gyerek ellátására. Mert minden más esetben kilátástalan lett volna, hogy neki adják, ugyanis 3 éves kor alatt csak nagyon indokolt esetben vehetik el az anyától.
Nekem ez nem lenne ok arra, hogy szakitsak vele, vagy egýeb fenntartásim legyenek vele szemben.
Ha reális esélye lett volna elvenni tőle a gyereket, akkor jobb, ha az a lány nem szülte meg azt a babát. Nyilván nem lett volna alkalmas rá.
Ha meg ez üres fenyegetés volt a párod részéről, akkor igen buta lehetett a lány, hogy hitt neki.
Nagyon örülnék neki, sokkal jobban mintha lenne már egy nagyobb gyereke akit hozni-vinni-fizetni kell. Ha nem vette volna rá, most itt sírnál hogy miért fontosabb neki a gyerek mint te.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!