Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kibírni ezt az életet?

Hogy lehet kibírni ezt az életet?

Figyelt kérdés
Születik egy párnak gyereke, és hogy bírja ki az anyuka hogy egész nap a babával legyen? Meg később is, mindig vele kell lenni, az a pár nap vagy óra kikapcsolódás meg semmi... Egyszer voltam majdnem egy napig egy kisgyerekkel de hányingerem volt, fáradt voltam és a sírás kerülgetett, hiányzott a saját korom társasága. Meg hogy lehet olyan fáradtan felkelni éjszaka a babához? Én ha 7 nap alatt össz-vissz 10 órát aludnék (itt írta az egyik anyuka) akkor az ébresztőre sem ébrednék fel, vagy ha fel is ébrednék ki nem bírnám nyitni a szemem... Hogy van ez? Valahogy olyan szomorú vagyok ha kisgyerekkel kell lennem.
2012. szept. 2. 11:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó :-) Te nem teszed meg, de mástól elvárod.

Ő is marad otthon vele, vagy munka mellett?

2012. szept. 2. 12:15
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
én megtenném, hogy fölkelnék érte, ha sír és mindig vele legyek. sőt, élvezném is. egyszerűen szeretni kell a kisbabát, érezni, hogy belőled és a párodból van. ha ezeket nem tudod megtenni, nem vagy érett a gyerekvállalásra.
2012. szept. 2. 12:15
 13/23 anonim ***** válasza:

Ezt az ember a sajátjáért megteszi, annyira rajong érte, de persze kell az apa segítsége, hogy anyuka heti pár órát csak magával törődjön, barátnőzzön, vásároljon stb.

Amúgy én is max 1 gyereket akarok.:)

2012. szept. 2. 13:25
 14/23 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem sok múlik azon,hogy a párod mennyit segít.Emlékszem,amikor én kicsi voltam,apám sosem volt otthon velem,anyám éjfélig sírva várta,majd nagy nehezen beesett az ajtón,persze hulla részegen és ezzel telt a gyerekkorom.Na,ha így kéne egy gyereket felnevelnem,én biztos,hogy nem szülnék.Csakis olyan férfinak,akiben megbízom.És amúgy sem egészségesek ezek a mai elvárások,hogy a nő csináljon mindent,mert meg lehet benne szakadni,kevesen bírhatják ki ezt teljesen egyedül úgy,hogy nem mennek tőle tönkre.Amúgy megértelek,én sem vagyok oda a gyerekekért,nem is bírom megérteni azokat,akik meglátnak egy kisbabát és ott olvadoznak,hogy milyen aranyos.Nekem teljesen közömbös.
2012. szept. 2. 14:10
 15/23 A kérdező kommentje:
Ja meg az is olyan rossz hogy ugye olvadoznak a kisbabákért (csak tudnám mi bennük a cuki) aztán ha nagyobb lesz meg általában "le se szarják". Az én anyám velem úgy volt, hogy amikor mentünk régen anyám barátnőjéhez akinek kisbabája volt (én 5 éves voltam) akkor anyám ott gügyögött a babának rám meg kiabált mert azt akartam hogy engem is szeretgessen meg :(
2012. szept. 2. 14:40
 16/23 anonim ***** válasza:
63%

azért pár ember már kibírta.

én szeretem a kisgyerekeket, de 0-24 még sok lenne belőle.

majd ha igazán érettnek érzem magam a feladathoz, és nem fogom azt érezni, h bármiről lemondok miatta, akkor lesz gyerekem. addig nem.

amúgy pont a pár hónapos gyerek a legjobb. ha tisztába teszed, adsz neki enni-inni, megfürdeted, már azzal boldoggá lehet tenni :) de amikor megtanul beszélni, és hülye kérdéseket tesz fel, vagy amikor tinikorában majd pitsog a legújabb szupertelefonért... na, az nem leányálom.

2012. szept. 2. 14:52
 17/23 A kérdező kommentje:
Szerintem utolsó ez nem teljesen így van... és hallottam már olyanról, hogy az újszülött, vagy pár hónapos kisbaba 24 órából 20-at sír, úgyhogy az nem igaz, hogy ezekkel boldoggá lehet tenni... arról ne is beszéljünk amikor jön a foguk...
2012. szept. 2. 14:58
 18/23 A kérdező kommentje:
Az meg hogy hülye kérdéseket tesz fel... a kisgyerekek így tanulnak, úgyhogy nem hülye kérdéseket tesznek fel... A kamaszkorról meg annyit hogy nem kell elkényeztetni.
2012. szept. 2. 14:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Azt amúgy hogy lehet érezni hogy belőlem és a páromból van?
2012. szept. 2. 15:06
 20/23 anonim ***** válasza:
30%
Hát én megőrülnék az biztos, szülészetről vihetnének egyből a pszichiátriára xD de tényleg szörnyű lehet, hogy csak otthon vagy bezárva egész nap, nem mehetsz sehova. Meg én olyanoktól is paráznék, hogy mivan ha elfelejtem megetetni és éhenhal? Azért a kisbabák elég érzékenyek minden hülyeségre, még olyan is van hogy elfelejtenek levegőt venni és megfulladnak.. Félek hogy úgy bánnék vele, mint a macskámmal: ha hajnalban ordít, hogy éhes lesöpröm az ágyból egy "kuss legyen" kíséretében.
2012. szept. 2. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!