Hogy lehet kibírni ezt az életet?
Nagyon fárasztó egy gyerek, ezért jó hogy a kis uncsitesóimat évente egyszer kb egy órára látom. Bőven elég belőlük annyi.
Nekem nem lesz gyerekem az egyszer biztos. És nem érdekel, hogy anyámék meg az anyósom mindig azzal nyaggat, hogy jaj mikor lesz unoka, meg elrontom az életem ha nem lesz gyerekem, mert ez a legnagyobb öröm. Hát szerintem nem. És ez az én életem, úgy cseszem el ahogy akarom.
Ha így érzel neked sem muszáj hogy gyereked legyen. Ez nem az élet rendje, mégha sokan így is látják. Én is rühellem a kisgyerekeket, mások meg elájulnak tőlük hogy milyen aranyosak. Hát nem tudom mi bennük az aranyos. Egy kiskutya aranyos. De egy gyerek az nem.
Nekem ez a véleményem, és ez miatt sokan furcsának is tartanak, de nem érdekel.
Kérdező, te az írásod alapján még nem értél meg rá. De ez nem baj. Van aki soha nem is szeretne gyereket, ez sem baj.
A baj az, hogy az olyan is szül aki igazából nem is szeretne.
Többek között ezek miatt sem lesz gyerekem.
Gondolkodom az örökbefogadáson, kb 10 év múlva. Most 28 vagyok.
Szeretnél gyereket? Ki fog felkelni hozzá, ápolni ha beteg, szórakoztatni ha unatkozik?
A gyereknevelés tényleg nehéz, ha ezeket te nem akarod, akkor miért szeretnél gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!