Kiváncsi lennék az őszinte véleményetekre. Családostól kezdenétek külföldön új életet?
Már csak a gyerek érdekében is mennék.
Minél fiatalabb, annál gyorsabban alkalmazkodik - a nyelvtudás és egy más mentalitás elsajátításának előnyéről nem is beszélve.
szerintem csak félt titeket, messze lesztek, nem láthat majd téged se, meg az unokát sem amikor akarja.
az előnyöket szerintem ő is tudja, de hát ugye az elszakadás, távolság nem könnyű dolog.
4-es vagyok.
az lemaradt, hogy igen mennék, főleg, hogy a férjed már kint van, nem a semmibe mennétek, együtt lehet a család.
ha menni akarsz, akkor még inkább most menj, mint később, amikor már nagyobb lesz a gyerek, most még könnyebben beilleszkedik.
Hasonló cipőben járunk. Férjem május óta dolgozik külföldön én itthon maradtam a 3! gyerekünkkel. 6, 4 és másfél évesek. Terveink szerint csak addig csináljuk ezt így, amíg muszáj, aztán jön értünk. Az nem opció, hogy majd marad itthon, mire??? Úgyhogy el fogunk menni. A nagylányunk jövőre kezdi az iskolát, remélem már nem itthon. Nehéz döntés, de már nincs maradásunk. Itt nem látjuk a jövőt. Csalódott vagyok, hogy a mi családunk is kettészakadt. A lelkem nagyon fáj a férjem hiánya miatt, az ad erőt, hogy imád engem/minket és tudom, hogy hamarosan dobbantunk innen. Mondjuk minket a szülők nem tartanak vissza, megértik, hogy ez a legjobb nekünk és a gyerekeinknek is. Fiatalok vagyunk még mi is( 30,31 évesek), nem akarunk így élni, külön egymástól. 9 éve együtt vagyunk, most volt a 7.házassági évfordulónk és olyan szerelmesek vagyunk egymásba,mint két tini.:-)))
Most nagyon boldog vagyok, mert holnap indul haza és itthon lesz 1 hétig! A gyerekek is számolnak vissza, már csak kettőt kell aludni és Apa itthon lesz.
Ja, azt akartam mondani,csak kicsit elkanyarodtam,hogy fiatalok vagyunk még és a férjemmel többre vágyunk attól,hogy itthon hónapról hónapra éljünk. Kint nem jelent hátrányt,hogy gyerekeink vannak,nem kell eltitkolnom őket,mert dolgozni szeretnék.
Én maximálisan megértelek,anyukádat meg próbáld megnyugtatni,hogy ez a legjobb döntésetek. El ne szalasszátok ezt a lehetőséget! Legyetek ti is újra egy család,neked a férjed mellett a helyed,nem anyukáddal kell leélned az életed.Ezt meg kell értenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!