Kiváncsi lennék az őszinte véleményetekre. Családostól kezdenétek külföldön új életet?
2 hét???? Azta! Ez szuper! Mondjuk nekem ez az egy hét is maga az álom, eddig be kellett érni 2-3 nappal.
Sajnos mi abban különbözünk tőletek,hogy van hitelünk.:-( Lakás és kocsi. De megoldjuk. Ketten együtt mindenre képesek vagyunk! Tök jó volt olvasni,hogy ti is ilyen szerelmesek vagytok. Ez a Gyakori tele van annyi szeméttel,hogy már nem érdemes itt olvasgatni. Ez is olyan elkeserítő.
Megkérdezhetem,hogy nektek melyik ország az úticél?
Jó nyaralást és élvezzétek ki az együttlét minden percét! Mi is azt tesszük! ;-)
Nem olvastam el a kommenteket, csak leírom az én tapasztalatomat.
Persze minden attól is függ, hogy hova mennétek ki. De gondolom egy fejlettem nyugati országba.
Én is egy ilyen országban élek, sok ismerősöm jött ki családostul. És senki (de kivétel nélkül senki) nem akar visszamenni. A gyerekek járnak a jó kis helyi iskolába, helyi barátaik vannak és élik a kényelmes, magas színvonalú életüket.
Persze jobb még akkor kijönni, mikor csak ketten vagytok, de ha már így alakult az is belefér.
A párom pl 7-8 évesen jött (hozták) ki. Persze az első hétet végig sírta az iskolában, mert nem értett semmit. Azonban, kapaszkodj meg, 1 hónap alatt megtanulta a helyi nyelvet! (Én meg már 5 éve tanulom és még mindig nem elég jó)
Tehát minél hamarabb kezded meg az integrációt, annál könnyebb lesz a gyereknek.
Az pedig, hogy mások mit szólnak hozzá, kit érdekel. A lényeg, hogy Nektek legyen jó.
Persze, ez mukodhet, ne izgulj.
Az eleje a nehez, amin ti mar atmentetek.
(Arra a reszre gondolok, hogy az egyik szulonek ilyen esetben ki kell mennie elore, fix munkat talalni, osszesporolni valamennyit, megismerni a szokasokat, szabalyokat, eletvitelt es alkalmas szallast talalni az egesz csaladnak.)
Ezutan mar siman menni tudtok.
Nyilvan az eleje porgos lesz, a gyereket be kell szoktatni az iskolaba, neked is meg kell szoknod a helyet, ha a gyerek a suliban mar stabil, akkor neked is munkat kell talalnod. Nyelvet tanulni mindenkinek. De ez mar adja magat.
Lesznek nehez reszek, de beindul a dolog.
Mi meg kettesben, gyerekek elott koltoztunk ki, ket gyermek utan hirtelen felindulasbol visszamentunk Magyarorszagra. Nagy hiba volt.
Kb fel ev alatt feleltuk az osszes sporolt penzunket szinte, pedig lenyegesen lejebb adtunk a megszokott eletszinvonalbol. Folyamatosan feltunk a honap vegetol.
A ferjem visszament, a neheze ezutan jott, mert tobb, mint egy evbe telt, amig minden tuzet sikerult eloltani es annyi penzt osszeszedni, amibol normalis hazat tudjunk kiberelni.
De sikerult.
Meg nincs egy eve, hogy visszajottunk, de szepen felerosodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!