Veszekedéskor bevágod magad mögött az ajtót és elmész vagy rögtön kibeszélnéd magadból a feszültséget és békülnél?
eddig sajnos olyan voltam hogy orditottam, undok voltam csatt ajtó bevág, és játszottam a kiengesztelhetetlent, és nem hittem neki!
persze azóta szétmentünk ma már tuti nyugisabb lennék:)
Én sosem szoktam elmenni,mindig maradok.
A párom viszont felszokott pattani a motorra és itt sincs...persze aztán hazajön nemsokkal.
Most mi is összekaptunk(anyóson),elég csúnya dolgokat mondott rám,úgyhogy most sokáig nem fogok hozzászólni,érezze,hogy nem beszélhet így velem!(pedig próbálkozik)
Inkább puffogósak vagyunk, eleinte otthagyós voltam:D:D:D
Általában én kezdeményezem a megbeszélést...
22-L
Nalunk az van, hogy en elborult aggyal mondok mindent, ami kifer. Kb egy percig. Ezzel kimegy a goz nagyja es kb 180 fokos fordulatot veszek, elkezdek mosolyogva bArmi masrol beszelni, mintha mi sem tortent volna. Reszemrol ennyi lenne a balhe.
De ezutan latom, hogy kart okoztam, amit mar banok, probalok nem bogni es elnezest kerni.
A ferjem ismer, nem veszekszik vissza, de ingerult, lelep, elmegy setalno percekre, vagy epp egy orara.
Hazajon nyugodtan, addigra en mar azt is banom, hogy felkeltem aznap, atbeszeljuk nyugodtan a dolgot, megbekulunk es vege.
Borzasztoan maskepp kezeljuk ezt.
O akkor robban, mire en mar lenyugodtam. De visszafogottabb, inkabb ott hagy es nem mond hulyesegeket idegbol, mint en.
Szerencsere ritkan veszekszunk...
Ritkán veszekszünk, mindketten megtanultuk már, hogy milyen hülyeségei vannak a másiknak, de ha valamin összeszólalkozunk, ő nem mondja meg hogy mi a baja, csak ül mellettem, és bámul ki a fejéből azzal az "jó lenne, ha tudnád mi a bajom, ennyit elvárhatok tőled, nem?" amin én rendszerint felhúzom magam, kimegyek rágyújtani, és mikor realizálja, hogy cigizem és nem pisilek, vagy hajtogatok, akkor kijön hozzám, és megkérdezi, hogy mi a bajom.
Ő inkább a hidegháborúkat preferálná, de nem hagyom neki, mert én pont az az ember vagyok, aki, ha valami nem tetszik azonnal a másik fejéhez vágja. Ebben kénytelen az én stílusomhoz igazodni, mert addig úgysem ülök a számra, amíg végig nem hallgat, azt meg már megtanultam hogyan kell fogalmazni ahhoz, hogy ne bírja ki válaszadás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!