Szerintetek mit lehet tenni, ha apám elveszti a melóhelyét és ezáltal kicsit megkattan és a családján vezeti le a feszültséget verés formájában? Rendőrségen fel lett jelentve, de nem tesznek semmit.
És iszik is apud?
Sajnos az enyém iszik, dühöng, verte anyut, és a mai napig senki nem tett semmit!!!:-(
Többször kint volt a rendőrég, nem is tudom megmondani, hogy hány feljelentés van ellene, és semmi.
Mentőt is hívtunk, semmi.
Tudod mit mondanak? Hogy amíg vér nem folyik, addig ők nem tehetnek semmit!!!:-(
Hát ezért van itt ebben az országban ilyen sok otthoni "baleset" mert magyarul mondván lesz@rnak :-(
Én a helyetekben mindannyiszor segítséget kérnék a rendőrségen, jelezném a gyermekvédelmisnek (iskolában, óvodában van megbízott személy), védőnőnek, mindenkinek.
Megértem a problémáját, de erről nem a családja tehet. Verje meg a munkáltatóját!
(A gyermeknek joga van emberi méltósága tiszteletben tartásához, a bántalmazással - fizikai, szexuális vagy lelki erőszakkal -, az elhanyagolással és az információs ártalommal szembeni védelemhez. A gyermek nem vethető alá kínzásnak, testi fenyítésnek és más kegyetlen, embertelen vagy megalázó büntetésnek, illetve bánásmódnak.)
Utolsónál a pont.
Az ilyen kretén meg sem érdemli,hogy családja legyen.Ennyi.Más összetenné a kezét azért,hogy gyerekei,meg férje legyen,ez meg így becsüli meg a családját.Büdös k.b.szott állat,remélem,hajléktalan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!