Orvosi hibából meghalt a mamám, hogy lehet ezt feldolgozni? :SSS
Oké nem igazán az orvos tehet róla, de ha nem küldik el korházba még mindig élne. :( Igaz elég idős volt már.
valami kivizsgáláson volt, bent kellett maradnia éjszakára a korházba, de leesett az ágyról és csak reggel találták meg. :,(
Nagyon sajnálom a mamádat, részvétem!
Az én nagypapám is ilyesmi miatt halt meg. Erős idő ember volt, 70 évesen még simán segített az építkezésben, nem betegeskedett, semmi... aztán lett valami kisebb baja, az egyik orvos egyből ráfogta, hogy parkinsonos. Olyan gyógyszert adott neki, amitől húgyhólyagdaganata lett, ebben halt meg.
A szomszéd idős néni története sem semmi. Az orvos egy sima béltükrözésnél átszúrta a vékonybelét, ami elfertőződött és ebben halt meg. Én szerencsésen megúsztam, engem ugyanez az orvos csak kábítás nélkül tükrözött, plusz félrekezelt két súlyos ételallergiámat (később jó kezekbe kerültem, ott derült ki). Sok ilyen eset van és emiatt nagyon haragszom az orvosokra, csak ha nagyon muszáj, akkor megyek hozzájuk és akkor sem veszek be mindent, amit ők állítanak. Egyetemistaként, belegondolva, ahogy nálunk, közgázon vannak síkhülyék és nem odavalók (sőt nem egyetemre valók), úgy ez az orvosin is simán előfordul.
Otthon meg a saját ágyából kiesve halt volna meg. Már bocs, de ha ezért valakit okolni akarsz, akkor okold a nagymamádat, hogy lefordult az ágyról. Észnél vagy, hogy te ezt orvosi hibának titulálod?
Mamád idős volt, fingja sem volt arról, mi történik vele, emiatt leesett és ennyi. Meghalt, mert eljött az ideje. De az ő hibájáért ne ócsárold az orvosokat.
az én nagyszüleimet is az orvosok ölték meg. konkrétan halálra nyugtatózták őket. persze nem 1 nap alatt, hanem 3 ill. 5 hónap alatt sikerült.
4 éve történt, a mai napig nem tettem túl magam rajta.
részvétem :(
utálom az összes orvost és nővért. az összes csak a markát tartja, különben meg felőlük meg is dögölhet a beteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!