Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 vagyok a barátom ha átjön...

16 vagyok a barátom ha átjön mindig fennt vagyunk a szobámba, anyum pedig benyit hülye ürügyekkl hogy hoz kajáz meg elment ide oda. és nagyon zavaró másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 12:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt
2012. szept. 1. 13:19
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Elhiszem, hogy zavaró, de próbáld beleképzelni magad anyukád helyébe. Te mindig az ő kicsi lánya maradsz, mert egy szülő/anya mindig félteni fog, akárhány éves is vagy. Ülj le vele és mondjad el neki, hogy megbízhat benned, nem kell 10 percenként benyitogatni.

Nekem is van egy lányom, igaz még csak 2 éves és már most félek, hogy én hogy fogok reagálni arra, hogy a barátjával benn vannak a bezárt szobába :-). De mindent megpróbálok, hogy ne legyen senkinek se kellemetlen a helyzet.

2012. szept. 1. 13:39
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

"másik alkalomkor bezártuk TÖRTÉNTEK DOLGOK de szex még nem volt és ezzel édesanyám is tisztában van."

Akkor "történnek dolgok", amikor Anyukád is otthon van és csodálkozol, hogy benyit? Ráadásul csak 3 hónapja vagytok együtt. Nem részletezted, így nem tudom, pontosan mi történt, én nem ítélkezem, de teljesen megértem Anyukádat, aggódik. Nekem anno eszembe sem jutott volna a barátommal otthon csinálni valamit, amikor a szüleim otthon vannak.

2012. szept. 1. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:

16 éves vagy, anyukád helyében lehet én is ezt tenném, egyszerűen csak aggódnék,mert az írásod alapján elég naiv lány lehetsz. Fogalmazásból hamar lejön:-). Amúgy, lehet az idő teltével jobban megkedveli, és egy év múlva nem fogja zavarni, hogy kettesben vagytok.

Haverom 22 éves, a menyasszonya! 20, és a mai napig nem alhatnak egy házban, amikor haverom ott van, ráadásul a lány anyja beül közéjük este filmezni a kanapéra, nehogy véletlen egymásnak essenek, pedig már 2 éve vannak együtt. Ha napközben a csaj szobájában vannak, akkor küldik a 9 éves unokaöcsöt, azzal az ürüggyel, hogy vigyázni kell rá, szóval te még szerencsés helyzetben vagy:-)

2012. szept. 1. 22:13
 15/17 anonim ***** válasza:

:) Én azt sem igazán értem, hogy

-16 éves vagy, 3hónapja vagytok együtt, még szex nem történt (most tapsoljunk), de már történt hasonló.

1)szerintem még fiatal vagy a szexhez.

2)Nem gond ha 16 évesen, ha már legalább van egy 1-1és fél éves BIZALMI viszonyod.

3 hónap alatt megismerted, rájöttél milyen ember, és neki is mernéd adni magad.

aha ok.:)

15L (azaz nem egy maradni 90 éves öreg néni, de én simán várnék 17-18 éves korig az első alkalommal, de legalábbis a barátommal fél-1 évet.)

2012. szept. 2. 13:05
 16/17 anonim ***** válasza:

nekem mondjuk nem volt 16 évesen barátom. az első komoly fiúm 18 évesen volt, és olyankor anyám már nem nyitogatott ránk.

de mondjuk eszembe nem jutott volna úgy szeretkezni, hogy anyum otthon van.

2012. szept. 2. 20:32
 17/17 anonim válasza:
Szerintem örülj neki hogy egyáltalán meg engedik a szüleid hogy ott legyen nálatok a barátod. Sok fiatalnak titokban van párkapcsolata stb..... Azt írtad ha barátod átmegy mindig fent vagytok a szobádban. én a helyedben kicsit maradnék beszélgetni a szüleimmel hogy kicsit közelebben megismerjék a barátoddal egymást és majd max egy félóra múlva vinném fel a szobába a barátom. biztos anyukádéknak is jól esne hogy kicsit velük is vagytok.
2013. jan. 8. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!