Nektek zavaró lenne-e vagy nem?
A párommal a facebook-on ismerkedtem meg; bejelölt ismerősnek és megkérdezte, van-e komoly kapcsolatom. Akkor éppen nem volt és köztünk alakult ki komoly kapcsolat.
Mivel azon kesereg, nincsenek barátai, továbbra is bejelölget ismeretleneket és társkereső oldalakon is fenn van.
Mostanában egy csajjal egyre közvetlenebb a kommunikációik hozzászólásokban, én meg sem vagyok említve, h. létezem a párom életében. Nemrég közös autós kirándulást egyeztettek az én személyem megemlítése nélkül. A csajnál rákérdeztem, tudja-e hogy akivel közös nyári kirándulást egyeztetget, meg közös autós tuningtalálkozókat, egyre közvetlenebb stílusban, hogy én vagyok a barátnője és komoly kapcsolatban élünk. Erre ez a nő azt felelte, nekem ahhoz semmi közöm, h. elmennek nyaralni együtt. Már elnézést, de igenis van közöm hozzá.
Egyetlenegy női ismerősöm párja sem ismerkedik a párja mellett senkivel és nem kirándulgat a párja nélkül.
Már nem azért, de ti rendes kapcsolatban éltek, vagy ez valami távkapcsolat csupán?
És miért a csajt zaklatod a dologról, miért nem a párodat kérded, miért is tagad le? Ha távkapcsolatban vagytok, akkor nem lepődöm meg, ez akkor nem is rendes kapcsolat, még véletlenül sem komoly, ahogy te írod...
Nekem nem tünik normális dolognak.
De én NEM azt kérdezném meg, hogy szerinte van-e gond a kettötök kapcsolatával, hanem AZT, hogy miért megy mással nyaralni, illetve hogy szerinte ez normális dolog-e.
Ha neki ez az, amit elvár, mármint, hogy te vagy a "párja", ö meg melletted tarthat nyaralós barátnöt/barátnöket, akkor jobb, ha minél elöbb megszakitod a kapcsolatot, mert ennek semmi értelme.
szerintem amit leírtál, hogy a párod miket csinál, abból semmi sem normális, de tudod azt veszik hülyére aki hagyja magát...márpedig belőled nagyon nagy hülyét csinál a kedves barátod.
én a helyedben kipenderíteném, és ki tudja, lehet hamarosan megtudod milyen is IGAZÁBÓL egy komoly kapcsolat. mert ez minden, csak nem az.
Azon siránkozott, h. nincsenek barátai és nem tehet róla, h. lányok állnak vele szóba.
Kidobtam egyébként, megmondtam neki, vigye a sza.. gatyájait és az összes cuccát ahhoz, akivel kirándulgatni akar, majd ez a nő mos, főz, vasal rá, én nem:)
Még ő van megsértődve, de kitöröltem mindenhonnét, a cuccait átadtam neki :)
Nagyon jól tetted! Gratulálok a döntéshez!
Ennél jobb kapcsolatot érdemelsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!