Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek zavaró lenne-e vagy nem?

Nektek zavaró lenne-e vagy nem?

Figyelt kérdés

A párommal a facebook-on ismerkedtem meg; bejelölt ismerősnek és megkérdezte, van-e komoly kapcsolatom. Akkor éppen nem volt és köztünk alakult ki komoly kapcsolat.

Mivel azon kesereg, nincsenek barátai, továbbra is bejelölget ismeretleneket és társkereső oldalakon is fenn van.

Mostanában egy csajjal egyre közvetlenebb a kommunikációik hozzászólásokban, én meg sem vagyok említve, h. létezem a párom életében. Nemrég közös autós kirándulást egyeztettek az én személyem megemlítése nélkül. A csajnál rákérdeztem, tudja-e hogy akivel közös nyári kirándulást egyeztetget, meg közös autós tuningtalálkozókat, egyre közvetlenebb stílusban, hogy én vagyok a barátnője és komoly kapcsolatban élünk. Erre ez a nő azt felelte, nekem ahhoz semmi közöm, h. elmennek nyaralni együtt. Már elnézést, de igenis van közöm hozzá.

Egyetlenegy női ismerősöm párja sem ismerkedik a párja mellett senkivel és nem kirándulgat a párja nélkül.

2012. ápr. 15. 10:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hát tudod, én elég liberálisan és nyitottan állok az ilyesmihez, ugyanis a pároknak szerintem nem kell megfojtaniuk egymást, és elítélem az állandó féltékenykedést is - egy kapcsolat alapja ugyanis a bizalom.

De mindez, amit leírtál, már nálam is kiverné a biztosítékot. Ez más sok, és szerintem sem fér bele! Komolyan, pedig engem nem zavarna, ha vannak nő barátai is, ha néha találkozik volt osztálytársakkal (lányokkal akár), vagy egy buliban nőkkel is szóba áll... Ilyeneken nem akadok ki.

De, amit meséltél, ezen jóval túlmegy, így igen, a válasz a kérdésre: zavarna engem is, de nagyon!

Annyira, hogy elgondolkodnék, vajon tényleg együtt kell-e nekünk lenni...

2012. ápr. 15. 10:54
 12/25 A kérdező kommentje:

Na ja, még ráadásul kiderült, h. kicsi a világ:), tudok a "múltjáról". Egy csajt se tudott előttem sem "megbecsülni". Nekem utólag mondták meg, nem akartak kiakasztani, hát így magamtól jöttem rá, milyen is valójában.

A családja se egészen százas:), mert sokszor voltam náluk.

2012. ápr. 15. 10:56
 13/25 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak férfi ismerőseim, haverok. Én mégsem egyeztetgetek közös kirándulást velük, és nem "puszilkodok" velük a neten (sem) :-))
2012. ápr. 15. 11:00
 14/25 anonim ***** válasza:
A legjobb döntést hoztad meg, de amikor ez a kirándulós csaj kirúgja, ne fogadd vissza.
2012. ápr. 15. 11:02
 15/25 anonim ***** válasza:
Egy percig se bánd, hogy kitetted a szűrét. Ez egy se..fej, ha velem lenne és mellette kirándulgatna más nőkkel biztos visszaszállna a heréje oda ahonnan jött.
2012. ápr. 15. 11:22
 16/25 anonim ***** válasza:

Azt tetted, amit kellett.

Ez a pasi ingyen házvezetőnőnek, pótmamának tekintet.

Az ilyen gyorsan ismerkedő, lényegre törő pasikkal nem szabad komoly kapcsolatot kezdeni. Nem is tudom, hogyan gondolhattad, hogy te vagy az első és utolsó, akinél bepróbálkozik. Neki ez amolyan hobbi, sport.

2012. ápr. 15. 11:25
 17/25 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tetted, én megörültem mikor írtad, hogy kidobtad a sz*rházit

Rászabad kérdezni, hogy próbálja vissza kunyizni magát? Vagy felfogta, nem magyarázkodik?

2012. ápr. 15. 11:48
 18/25 anonim ***** válasza:

Barátokat nem szoktunk társkereső oldalon keresni...ott egész más célzattal keresünk meg embereket...remélem ezzel te is tisztában vagy.

Szerintem jól tetted, hogy felvilágosítottad a lányt, mert lehet, hogy abszolút nem is tudott rólad. Ugyanakkor a barátodnak hamarabb fog hinni, mint neked...sajnos. És ha barátod azt mondja neki is, hogy ti csak haverok, vagytok, vagy épp készül téged elhagyni, akkor egyértelműen neki fog hinni.

Én a helyedben nem hagynám magam, és bizony megmutatnám az ajtót ennek a kedves gavallérnak. Elég hülyének néz téged, na meg ne mondja már nekem senki sem, hogy egy ismeretlen férfi és nő között normális az, hogy közösen nyaralnak kettesben, amikor a pasinak van barátnője. Téged miért nem akar vinni? Gondolom, mert úgy nem tudná megdugni a csajt.

Szerintem ezen ne is gondolkodj, dobd ki rögtön. Máskor is meg fogja csinálni, ne hagyd magad hülyére venni.

Minden jót!

24/n

2012. ápr. 15. 12:03
 19/25 anonim ***** válasza:
24/n vagyok, látom, már sikerült kitenned. :) Nehogy visszafogadd valaha is!
2012. ápr. 15. 12:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem már az se normális, hogy nincsenek barátai és ezért idegeneket jelöl be a facen , kicsit félelmetes, a többi pedig már vicc kategória.
2012. ápr. 15. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!