Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek zavaró lenne-e vagy nem?

Nektek zavaró lenne-e vagy nem?

Figyelt kérdés

A párommal a facebook-on ismerkedtem meg; bejelölt ismerősnek és megkérdezte, van-e komoly kapcsolatom. Akkor éppen nem volt és köztünk alakult ki komoly kapcsolat.

Mivel azon kesereg, nincsenek barátai, továbbra is bejelölget ismeretleneket és társkereső oldalakon is fenn van.

Mostanában egy csajjal egyre közvetlenebb a kommunikációik hozzászólásokban, én meg sem vagyok említve, h. létezem a párom életében. Nemrég közös autós kirándulást egyeztettek az én személyem megemlítése nélkül. A csajnál rákérdeztem, tudja-e hogy akivel közös nyári kirándulást egyeztetget, meg közös autós tuningtalálkozókat, egyre közvetlenebb stílusban, hogy én vagyok a barátnője és komoly kapcsolatban élünk. Erre ez a nő azt felelte, nekem ahhoz semmi közöm, h. elmennek nyaralni együtt. Már elnézést, de igenis van közöm hozzá.

Egyetlenegy női ismerősöm párja sem ismerkedik a párja mellett senkivel és nem kirándulgat a párja nélkül.

2012. ápr. 15. 10:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem könyörgi vissza magát, töröltük egymást mindenhonnét. Hirtelen szakítás volt. Azt én sem tudom, miért nincsenek barátai és a régi barátja már inkább a feleségével és családdal tölti a szabadidőt, pláne a Szilvesztert. Nekem sincsenek sok barátnőim, barátaim, ünnepek alkalmával pedig ők is a családjukkal töltik az időt.
2012. ápr. 15. 16:21
 22/25 anonim ***** válasza:

: ) akkor még annyiból szerencsés vagy, hogy nem húz a m*csok:) sok boldogságot az elkövetkező időbe:)

Találsz egy rendes fickót, akivel boldog fogsz lenni:)

2012. ápr. 15. 16:23
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem az a gond, hogy nincs barátja, hanem, hogy idegeneket bejelöl.
2012. ápr. 15. 17:28
 24/25 A kérdező kommentje:
A családja egyébként csicska módjára ugráltatja, már ez is fura volt nekem. Amikor náluk voltunk, a nővére azt mondta nekem, menjek már haza egyedül, mert az öccsének (páromnak) be kell nekik vásárolni, mert hogy a nővérének a férje egy mihaszna, nem hajlandó bevásárolni velük, pedig van autójuk, nem is akármilyen. A nővére meg utál dolgozni, inkább jóslásokból és ehhez hasonló marhaságokból szerez pénzt magának, a férje nem ad neki egy fillért sem.
2012. ápr. 15. 20:12
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jókívánságaitokat is:-))
2012. ápr. 15. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!