Nektek zavaró lenne-e vagy nem?
A párommal a facebook-on ismerkedtem meg; bejelölt ismerősnek és megkérdezte, van-e komoly kapcsolatom. Akkor éppen nem volt és köztünk alakult ki komoly kapcsolat.
Mivel azon kesereg, nincsenek barátai, továbbra is bejelölget ismeretleneket és társkereső oldalakon is fenn van.
Mostanában egy csajjal egyre közvetlenebb a kommunikációik hozzászólásokban, én meg sem vagyok említve, h. létezem a párom életében. Nemrég közös autós kirándulást egyeztettek az én személyem megemlítése nélkül. A csajnál rákérdeztem, tudja-e hogy akivel közös nyári kirándulást egyeztetget, meg közös autós tuningtalálkozókat, egyre közvetlenebb stílusban, hogy én vagyok a barátnője és komoly kapcsolatban élünk. Erre ez a nő azt felelte, nekem ahhoz semmi közöm, h. elmennek nyaralni együtt. Már elnézést, de igenis van közöm hozzá.
Egyetlenegy női ismerősöm párja sem ismerkedik a párja mellett senkivel és nem kirándulgat a párja nélkül.
: ) akkor még annyiból szerencsés vagy, hogy nem húz a m*csok:) sok boldogságot az elkövetkező időbe:)
Találsz egy rendes fickót, akivel boldog fogsz lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!