A 80 éves dédmamám kopogás nélkül benyit hozzánk?
A barátom 28 éves én pedig 20. 2 éve vagyunk együtt,itthon lakik már velem.A dédim pedig kopogás nélkül benyit ránk.Ma pl mi hajnal 3 ig ébren voltunk és beállítottam 20 percre a tv-t hogy kapcsoljon ki.Arra ébredek 3:10 kor hogy mamám kivágja az ajtót és ő jött kikapcsolni a tv-t.Mindketten meztelenül feküdtünk rém cikis volt.Aztán reggel én 6 kor mindig de mindig felkelek magamtól.Erre ő reggel 6 kor kitárja az ajtót és beordít hogy "mivan ma nem mentek dolgozni"? Közbe meg tudja hogyha mennem kell mindig felkelek magamtól.
Amúgy épeszű,jobb a memóriája mint sok fiatalnak.
Szeretem amúgy imádom,de ezek a dolgai a sírba tesznek!
Már százszor elmondtam hogy fejezze ezt be.
Mit csináljak?
20/L
A tévé miatt valszeg én is bementem volna hajnalban (nem tudhatta, hogy te beállítottad kikapcsolásra).
A reggeli ébresztés meg, ha megszokott, akkor fel lehet rá készülni...
Az időseknek szerintem (már csak önzésből is) sokkal többet el lehet nézni, mint másoknak. Hiszen ki tudja, mi milyenek leszünk 60 év múlva...
Köszi a válaszokat!
Sajnos nincs rajra zár,de lehet hogy ez az egyetlen megoldás!
Kedves utolsó! Igen épp ezért írtam,hogy imádom és szeretem! Mert igazából jól elvagyunk de 60 év közöttünk a különbség és a szeretet ellenére is adódnak viták!
Más-más generáció!
Zár!
És az nem magyarázat mindenre hogy idős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!