Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 19 év korkülönbséggel...

Englishman kérdése:

Ha 19 év korkülönbséggel születik testvérem, van rá valami esély, hogy kialakuljon egy jó testvéri kapcsolat?

Figyelt kérdés
Apum második házasságából fog születni testvérem és félek, hogy nem lesz olyan jó a testvéri kapcsolat. Ugye nem együtt növünk fel, hanem szinte olyan lenne mintha a gyerekem lenne.
2012. szept. 1. 12:15
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Nem is értem miért mondják,hogy optimális a 3-4 év korkülönbség? Szinte csak rossz testvéri kapcsolatot látok. Nem fogtok együtt játszani (bár,ha igényed lesz rá,akkor az csak jó) de 15 éves tiniként 34 éves érett tesóhoz bátran fordulhat! A 40-20 sem rossz, de érett felnőttként 30-50 aranyat érhet. Az elején rajtad és a szülőkön múlik! Ha lány vagy,örülj neki,babázz, ha pasi, akkor óvd!
2013. júl. 2. 19:11
 22/27 anonim ***** válasza:

Az én apukáméknál is pont így volt. Szinte semmilyen testvéri viszony nem volt köztük.

Te pár év múlva elmész egyetemre, összeköltözöl a szerelmeddel, ő meg még csak akkor fog a tudatára ébredni.

2013. júl. 2. 20:14
 23/27 anonim ***** válasza:
Jól látod a helyzetet. 19 év az nagy idő, tényleg a gyereked lehetne. Sosem fogd úgy kezelni őt, mint egy testvért. A férjem öccse és a legnagyobb gyerek között 18 év különbség van. Olyanok, mintha csak holmi távoli rokonok lennének.
2013. júl. 24. 21:36
 24/27 anonim ***** válasza:
tesóm és köztem 18 év van, apukám meghalt és számomra a tesóm töltötte be az apa szerepet. ő tanított meg bicajozni, motorozni kocsit vezetni, köztünk mindig baromi erős volt a kapocs és az is marad. 25F
2013. júl. 24. 21:53
 25/27 anonim ***** válasza:

Már miért ne? Mi nyolcan vagyunk érettségim után egy évvel született a legkisebb húgom. Nagyon jó barátságban vagyunk.

Egy évvel idősebb, mint az első gyermekem. :) Úgy nőttek fel, mintha testvérek lennének. :))

2013. dec. 21. 19:39
 26/27 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan olyan is lesz, mintha a gyereked lenne. Valószínűleg semmiféle testvéri kötés nem fog kialakulni köztetek, vagy ha igen, az nagyon nehéz lesz. Ő hamarabb tekint téged a szülőjének, mint a testvérének, és fordítva.
2013. dec. 21. 20:22
 27/27 anonim ***** válasza:

Az én Párom és az öccse között 37!!év van.A kisfiú még óvodás.Féltestvérek(mindkettőjükre nagyívben tett az apa). A távolság miatt-ritkán ,de el szokott menni hozzá.Legutóbb elküldtem neki a fiaim régi játékait.A Párom szerint nagyon hasonlítanak.Bizonyára törődni fog vele a jövőt illetően is.

Szóval az élet produkál érdekes helyzeteket.Szerintem nagyobb korkülönbségetek miatt ez főleg rajtad múlik,mi fog kialakulni.

2013. dec. 21. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!