Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van esélyem? Miért nem válaszol?
Figyelt kérdés
Egy buliban augusztus elején megismerkedtem egy sráccal, volt csók is, barátnőim szerint nagyon bejöttem neki, de mikor később face-n fel akartam venni vele a kapcsolatot egyszerűen nem reagált semmit. Nekem az jött le természetesen hogy nem akar reagálni semmit, de nekem nagyon hiányzik.. A barátnőim szerint akik ott voltak velem azt mondták, lenne esélyem nála.. Nem tudom mit tegyek és hogy mit érezhet a fiú.. Segítsetek kérlek!2012. aug. 26. 20:29
1/5 anonim válasza:
Azt ők honnan tudják, hogy lenne esélyed nála?
3/5 anonim válasza:
Örülj annak, hogy nem dugott meg. nyilván csak ennyire kellettél neki, többre nem. Kielégítetted az igényeit, és kész.
Azt pedig nem a barátnőid döntik el, hogy tetszettél neki, vagy sem, hanem te magad a tapasztalataid alapján. Mivel ezzel a fiúval igen sekélyes tapasztalataid vannak, nagyjából tudhatod, hogy mi a véleménye.
4/5 anonim válasza:
a barátnők azt mondják, amit hallani akarsz...
5/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van.. Köszönöm..
2012. aug. 27. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!