Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetne esélyem egy ázsiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne esélyem egy ázsiai származású fiúnál?

Figyelt kérdés

olyanra gondolok aki itt nőtt fel Magyarországon.

nagyon nagyon de nagyon tetszenek, persze a magyarokat is szeretem de a japán, koreai stb. fiuk különösen.

2012. aug. 24. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztosan.
2012. aug. 24. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:

A japán fiúknak kicsi....(de ebbe ne menjünk bele)

Én pedig a japán-magyar félvéreket szeretem(lányokat)!

2012. aug. 24. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha 5 centi hosszú a hüvelyed...amúgy magyaron. vietnámiakból van sok
2012. aug. 24. 17:14
 4/9 anonim ***** válasza:
hosszú????????????
2012. aug. 24. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, nekem meg 20centi mély a farkam!
2012. aug. 24. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Valaha én is szenvedtem japán-mániában, tele volt a gépem ázsiai cukifiúk képeivel. Ne aggódj, 1-2 év és kinövöd. Esélyed van rá, persze, de tudod már, hol fogsz egy ilyen fiúval megismerkedni? Nem él sok japán Magyarországon, és azok is inkább csak ilyen zárt közösségekben.
2012. aug. 24. 17:35
 7/9 jin ***** válasza:
Van egy kínai haverom ,de sokan mondják ,hogy Japánnak is elmenne......
2012. aug. 24. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Sok nagyokos :D

Olyan zárt közösségben élnek mint ti is. Ugyanúgy otthon laknak, ugyanúgy járnak iskolába (mert kötelező, tudjátok), ugyanúgy eljárnak szórakozni és nem csak ázsiai témájú eseményekre (pl. a holdújév az ázsiai "témájú").

Hogy az istenbe ne lenne esélyed? Általánosságban mindenkinek van esélye mindenkinél, viszont láttam már kivételeket. Volt olyan európai lány aki nem kezdene nem európaival, fiúban nem láttam ilyet. Fordított esetben, ha itt nőttek fel, akkor az ázsiaiaknál nem hiszem, hogy ez gondot okozna.

2012. aug. 24. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha szín ötös vagy,és nem vágysz kielégülni akkor oké.

.Sztereotípia.

2012. szept. 2. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!