Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyerekeknek nem szabad az...

A gyerekeknek nem szabad az anyjukat fáradtnak és meggyötörtnek látni. Igaz ez?

Figyelt kérdés

Egyik kollégámtól hallottam ezt, aki anyuka. Nekem elsőre nagyon furcsa volt, viszont nincs gyerekem, nem tudom, hogy igaz-e.

Munkahelyemen bizonyos okok miatt az utóbbi napokban rengeteg lett a munka, mindenkinek bent kell maradnia akár 16-20 órákat is sajnos. Munkatársam viszont még a maradék kevés időre sem megy haza pihenni, inkább bent marad, vagy valamelyik munkatársunknál alszik, mivel állítása szerint a gyerekek csak akkor lássák mikor kipihent, friss és szép. Viszont így a gyerekeit az utóbbi egy hétben egyáltalán nem is látta, ami észrevehetően megviseli.

A gyerkekre egyébként az apuka, vagy ha ő is dolgozik, akkor az unokákért nem túlzottan lelkesedő nagyszülők vigyáznak. Mindketten lányok, ha jól tudom 3 és 4 évesek.

2012. aug. 30. 23:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Pláne, hogy tudom, hogy éppen melyik munkatársunknál alszik. Vagy haza sem megy.
2012. aug. 31. 06:52
 12/15 anonim ***** válasza:

kedves kérdezö

butaság ez a kérdés a gyerekeim elég sokszor látak,látnak fáradtnak és ilyenkor a nagyok békén hagynak ,kicsit is megprobálom lefoglalni ,mig én pihizek.

2012. aug. 31. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Milyen munkahely ez? Jól fizetnek? Melyik régióban? M ilyen anyagi helyzetben él a család?

Gondolom, talán nem olyan rég tért vissza a munkahelyére és valamiért nagyon nem szeretné elveszíteni. Ugyanakkor bizonyára nagyon megviselte, hogy a kislányai kiborultak attól, hogy alig látták, és hiába kérték, nem tudott otthon maradni.

Így talán most azt mondják a kislányoknak, hogy anyu elutazott és egy pár napig nem tud jönni, amibe a kicsit ezek szerint, jobban belenyugszanak, mint abba, hogy jön anya, de megy is rögtön.

Két rossz közül ők ezt választották.

Szomorú, hogy ennyire kell kaparni manapság a munkáért!

2012. aug. 31. 15:28
 14/15 A kérdező kommentje:

Cukrászda, Veszprém megye, ha jól tudom a munkatársam 800 Ft/óra bér körül kap, plusz a szívós napok miatt kapott mindenki erre a hónapra százezer bónuszt. Életkörülményeik szerintem átlagosak, kertes ház, kocsi, egy kutya.

Általában nem ennyire durva a helyzet(bár azért vendéglátás annak minden hátrányával), de most bizonyos okokból nagyon sok lett a meló.

Otthagyni nem nagyon lehet, maximum gyári munkáért, mivel a környéken igencsak túlképzés van cukrászból.

2012. aug. 31. 23:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Bingó!
2012. szept. 1. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!