A gyerekeknek nem szabad az anyjukat fáradtnak és meggyötörtnek látni. Igaz ez?
Egyik kollégámtól hallottam ezt, aki anyuka. Nekem elsőre nagyon furcsa volt, viszont nincs gyerekem, nem tudom, hogy igaz-e.
Munkahelyemen bizonyos okok miatt az utóbbi napokban rengeteg lett a munka, mindenkinek bent kell maradnia akár 16-20 órákat is sajnos. Munkatársam viszont még a maradék kevés időre sem megy haza pihenni, inkább bent marad, vagy valamelyik munkatársunknál alszik, mivel állítása szerint a gyerekek csak akkor lássák mikor kipihent, friss és szép. Viszont így a gyerekeit az utóbbi egy hétben egyáltalán nem is látta, ami észrevehetően megviseli.
A gyerkekre egyébként az apuka, vagy ha ő is dolgozik, akkor az unokákért nem túlzottan lelkesedő nagyszülők vigyáznak. Mindketten lányok, ha jól tudom 3 és 4 évesek.
kedves kérdezö
butaság ez a kérdés a gyerekeim elég sokszor látak,látnak fáradtnak és ilyenkor a nagyok békén hagynak ,kicsit is megprobálom lefoglalni ,mig én pihizek.
Milyen munkahely ez? Jól fizetnek? Melyik régióban? M ilyen anyagi helyzetben él a család?
Gondolom, talán nem olyan rég tért vissza a munkahelyére és valamiért nagyon nem szeretné elveszíteni. Ugyanakkor bizonyára nagyon megviselte, hogy a kislányai kiborultak attól, hogy alig látták, és hiába kérték, nem tudott otthon maradni.
Így talán most azt mondják a kislányoknak, hogy anyu elutazott és egy pár napig nem tud jönni, amibe a kicsit ezek szerint, jobban belenyugszanak, mint abba, hogy jön anya, de megy is rögtön.
Két rossz közül ők ezt választották.
Szomorú, hogy ennyire kell kaparni manapság a munkáért!
Cukrászda, Veszprém megye, ha jól tudom a munkatársam 800 Ft/óra bér körül kap, plusz a szívós napok miatt kapott mindenki erre a hónapra százezer bónuszt. Életkörülményeik szerintem átlagosak, kertes ház, kocsi, egy kutya.
Általában nem ennyire durva a helyzet(bár azért vendéglátás annak minden hátrányával), de most bizonyos okokból nagyon sok lett a meló.
Otthagyni nem nagyon lehet, maximum gyári munkáért, mivel a környéken igencsak túlképzés van cukrászból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!