Mit tegyek nem szeret senki?
Beszéltem vele.Megkérdeztem tőle miért nem foglalkozik velem.Azt mondta hogy foglalkozna velem , de nincs rá idő , mert az 5 évest húgom figyelni kell és ápolni óvni és védni!
Veled is ezt tettem szóval ne légy irigy és ne haragudj emiatt, téged is ápollak ha kell, mondjuk az asztmád miatt , de ők még kicsik megérted? montam neki hogy igen!Aztán megkérdeztem hogy ők miért kapnak több mindent és miért az ő oldalukon állsz!Azt mondta hogy - Alex,elkell mondanom hogy őket valamiért jobban szeretem mint téged, de téged is szeretlek! ekkor már zokogtam és azt mondta - Alex ,ne sirj attól jobb lesz? Este megjött a munkából a mostoha apám anyukám elmesélte nekem és azt mondta hogy merem megkérdő jelezni hogy az ő gyerekeit szereti-e a legjobban az anya , természetes hogy az én gyerekeimet kell szeretni! sirtam egész este a tesóim nevettek és nevettek!Mondtam anyának hogy költözhetek apához ő azt mondta hogy apa nem tud értem jönni!Életem legrosszabb estje volt ez a mai!Az fáj a legjobban amit anya mondtott , hát ezt nem hiszem el!
Hát, meg vagyok döbbenve!
Komolyan beszélt az anyukád?????
Anyád nem normális már bocs de ezt beszéld meg minél hamarabb apukáddal.
A tesóidról ha anyukádat nem zavarja hogy "csúnyán beszélnek" akkor mond olyat nekik amit szégyenlek és egy kettőre befogják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!