Volt már olyan, hogy teljesen összetörtél lelkileg, mindent kilátástalannak éreztél, akár hónapokon át? Hogyan sikerült túltenned magad rajta? Mi/mik voltak a gondok?
Nem tanulhatok tovább, mert ha nem állok munkába, felkopik az állunk, semmi kedvem, motivációm, nem tudom, hogy fogjuk télen a rezsit kifizetni, lejjebb már nem tudunk adni az igényekből, lassan nincs hova. Nem tudunk mozdulni, nem sikerült kimenni külföldre, még nagyszüleimet sem tudom meglátogatni, rajtuk kívül nincs is családom, 15 éves korom óta, csak névleg. Elegem van az életből, a minap rájöttem, hogy az életem egyszerűen SZAR. Ha párom nem lenne, simán felvágnám az ereimet...
19L
De jó ezeket a válaszokat olvasni!
Nem azt, hogy bajban voltatok, hanem azt, hogy sikerült felállni, és, hogy mással is volt ilyen.
Én is nagyon padlón vagyok, nem látok kiutat, de ahogy nektek volt kiút, nekem is lesz, és ez reményt ad!
18. Elet evem felejthetetlen. Masnak a sok szep orom miatt ( szallagavato, ballagas, erettsegi, banket stb) Mind ezt en is ateltem csal jott hozza meg egy ket dolog.
-anyu lelep az uj palijaval
-apu 2x annyit iszik
-battyo 2x olyan ideg beteg, hugi azt se tudja mit kezdjen magaval. Apuval v anyuval maradjon.
-ballagas elott anyuka kulfoldre megy
-ballagas napjan eljegyzes helyett szakitas
-hajnali apa kontra battyo balhe masnap 8kor erettsegi
Mindezek ellenere leerettsegiztem rogton utana elaltam egy gyarba 12 orazni es 2 honap mulva kulfoldon budit pucolhattam. Ennek mar 2 eve. Meg ma is pucolom. Csaladi gondok meg mindig vannak de mar csak meghallgatom ha nem muszaj nem avatkozok semmibe. Mindenkit szeretek de mindenkinek jol all a tavolsag. Mindemelett van egy masfel eves kapcsolatom is. Imadom a parom. Es "koszonom" neki, hogy altala megtapasztalhattam milyen megcsaltnak lecsereltnek lenni. Most itt tartunk... Probalok feleve ujra hinni neki neha tobb neha kevesebb sikerrel. 20 eves vagyok de mar regota tudom az elet nem habotorta.
Az en taktikam most csak a sodrodas es az, hogy mindig legyen egy "B" terve az embernek. Arra az esetre is ha teljesen egyedul maradna! Amit erre felkeszulsz tulnap csalodas mar nem erhet.
Kitartast Mindenkinek. Es fel a fejjel. Mert meg ha nyakig is vagyunk a szarba... Akkor is orulhetunj annak, hogy legalabb nem lotyog.
20/L
Meghalt a férjem, utána akartam halni, mert egyszerűbbnek tűnt, túl nehéznek éreztem az anya szerepet egyedül, úgy éreztem alkalmatlan vagyok a feladatra. Az volt a szerencse, hogy még megölni sem volt erőm magamat, este jöttek a sötét gondolatok, és mindig nehéz volt felkelni már az ágyból, úgy gondoltam, majd holnap ölöm meg magam, még várok, hátha jobb lesz. A szüleim nem élnek, támasz és háttér nélkül maradtam egyedül egy kiscsecsemővel. Hitel volt a lakásunkon, amit a férjem fizetéséből törlesztgettünk annak idején.
Túlélés?
A hitelfedezeti biztosítás révén lekerült a hitel, ha nem került volna le éhen halunk. A lakás egyik felében diák bérlő van. A saját vállalkozásom a férjem nélkül is talpon maradt. A gyerek szépen lassan nő és tisztul a jövő, talán egyszer lesz új apja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!