Anyukám kicsinál lelkileg. Mit tegyek hogy jobb legyen?
Továbbtanulásnál mindenképp Pestre akartam menni egyetemre, de anyukám nem engedett, mert féltett (nem mintha problémás gyerek lennék). Ez úgy kettétört, azóta teljesen depressziós vagyok. Jövőre fog hugom érettségizni, és ő szó nélkül jelentkezhet Pestre, sőt, anyukám még támogatja is, és lelkesedik! Én meg itt szenvedek miatta, bejárós vagyok egy vidéki egyetemre, napi 3 órát utazok, mellette pedig hallgatom anyám hülyeségeit (mert nem normális, úgy kezel mint egy 10 évest). Most lehet összejön majd az albérlet szeptembertől, de ez sem biztos. És még megkérdezi anyukám, hogy nem fog nekem rosszul esni, ha én most be tudnék menni albérletbe, és jövőre tesóm felkerül Pestre, egyértelmű hogy azt fizetik, szóval onnantól ismét bejárós leszek. Á, nem, dehogy, tényleg nem fog rosszul esni :'(((
Ez mindenben megmutatkozik egyébként, hogy neki mindent lehet, nekem meg semmit. Mit csináljak, hogy jobb legyen? Kezdek belebetegedni ebbe
20/L
Jogilag felnőtt cselekvőképes emberként nem korlátozhat le az anyád, hogy ide vagy oda nem mehetsz el.
Ha nagyon akarsz, lehet még most is át tudsz jelentkezni másik egyetemre.
Oké, hogy jogilag cselekvőképes...de akkor sem kapna pénzügyi támogatást.
Szerintem jelentkezz a sulid kolijába és menj el ott dolgozni. A kolit könnyebb fizetni mint egy albit,kivéve ha többen mentek és megoszlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!