Ezzel csak a gyerektémát akarja halogatni?
Mielőtt valaki megkérdezné, a páromat is megkérdeztem, de ezt nem mondja meg. Szóval 4 éve vagyunk együtt, mondtam neki, ha arra kerül a sor, hogy gyerek, én csak házasságba szülök, sőt férjezetten szeretnék teherbe esni. Azt mondta ok. Ugye telt az idő (neki amúgy vagy egy 5 éves gyereke), és mondtam, hogy szeretnék babát és kb mikor, azt mondta, felőle akár most is jöhet. Csakhogy lánykérés sehol. Mondtam, hogy én majd akkor ha már házasok vagyunk.
Szóval nem tudom, hogy ezzel csak áltat, hogy szeretne gyereket, ezért még várjak, esküvőre, addig is várok ugye, vagy esküvőt nem akar (bár azt mondta az elején ő teljesen egyet ért azzal, hogy gyerek csak házasságba). Egyszerűen nem nyilatkozik. Mennek az évek, és én biztosan szeretnék gyerekeket, ezért nem tartom fairnek, hogy nem mond semmit, mert jogom lenne tudni, hogy várjak-e, meddig, vagy ne is.
Vagy én vagyok sietős, hogy 4 év után konkrétumokat szeretnék?
"akivel majd (tervezetten) vállal gyereket, az a felesége lesz (azért így mondta, mert ugye van egy gyereke, de az egy sima barátnő hóbortja miatt van, és nagyrészt mi neveljük, meg a nagymama)."
Szerintem te is tudod,hogy 2 emberen múlik a gyerek..ha a pasid nem akarta volna,akkor ott sem lett volna gyerek.."barátnő hóbortja"..atya világ..
Igazad van, nem vagy sietős.
De ha ő nem mond konkrétumot, akkor nem is akar. Nem halogat, nem akar! nagy különbség...
Ezen nincs mit tovább beszélni, csak egyszerűen szegezd neki a kérdést ma este, hogy akkor mikor óhajtja megkérni a kezed? Ha csodálkozva néz, mondd meg neki, hogy hétvégén menjen, és vegyen egy gyűrűt, teremtse meg rá az alkalmat, és egy héten belül kérje meg a kezed. Majd bejelentkeztek az anyakönyvvezetőhöz.
Ha nem tetszik neki, lapát.
az előző gyereke házasságban született? mert akkor lehet, hogy egyszerűen csak a házasság intézményében csalódott.
alapvetően nem kell a házassági papír két ember boldogságához, megfordítva: a házasság nem garancia a boldogságra (hajjaj...).
Ha azért nem akarsz szülni neki még, mert nem vagy biztos az érzéseiben, akkor egyetértek.
ha pusztán a technikai okok miatt, és kvázi ki akarod erőszakolni, hogy elvegyen - azzal meg nagyon nem.
pasiként mondom:) 32 évesként:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!