Fiatal párok, házasok: honnan van lakásotok?
Több olyat olvasok itt, hogy 20-25 éves fiatal párok a saját lakásukban laknak.
Hogyan jön össze rá a pénz?
Nagymama temetésére félretett pénzét megkaptam (1 millió ft). Ez volt az önerő. A tulajjal megegyeztem, hogy két évig havi 150 ezret törlesztek. Már csak tíz hónap van hátra.
A házikó -inkább kis nyaraló- nagyon rossz állapotban van, de jó helyen. Amíg le nem törlesztem, addig nem jut a felújításra. Úgyhogy egyenlőre nincs fürdőszoba, nincs szinte semmi bútor, korhad a lépcső, süvít az ablakon be a szél etc...
Jövő ilyenkor viszont már szépülni fog! :)
Önerő - munkából
többi sajna hitel
Persze, minek vettem fel hitelt... de a híd alá csaknem mehetek, albérlet meg ugyanannyi.
szinte hihetetlen de munkából...
legalábbis nekünk: 20 éves korunkban kezdtünk dolgozni(egyetem mellett) és 23-ban vettük meg a lakásunkat természetesen hitellel de akkorát vettünk fel, hogy mai napig gond nélkül tudjuk fizetni. Ma 26 évesek vagyunk.
Szülőktől. Elköltöztek, vettek másikat.
Szóval nem saját érdem, de nagy szerencse, hálásak is vagyunk érte. Önerőből nem lenne...
Nem értem,miért kell lepontozni azt,aki azt írja,hogy sok munkával gyűlt össze a pénz!!!!
Utálom azokat az embereket akik irigykednek a másikra,de tenni nem akarnak semmit sem,azért hogy legyen lakásuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!