Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es házasok: Milyen gyakran szexeltek?
írjátok legyetek szívesek azt is, hogy mióta vagytok házasok
mi (én 34, férjem 38) kb heti 3x - 4x, de nekem jól esne gyakrabban, férjem szerint nagyigényű vagyok és elég ennyi
(7 éve vagyunk házasok)
csak kíváncsi volnék, máshol mi a helyzet
előre is köszönöm a válaszokat
Átlag heti 3x.
44/F 38/N 18 évi együttélés után...
30 és 40 évesek vagyunk, heti 2-6 között szóródik hangulattól, terheltségtől függően.
Nézd, az szerintem tökmindegy, hogy másoknál mennyi az annyi. Ez egyéni igény, van akinek a havi 1 a normális, van akinek a heti 10.
Ez pont olyan, mintha én kiírnék egy kérdést, hogy ki szereti a halászlevet (képtelen vagyok megenni, undorodom tőle), majd 10-ből 9-en azt mondanák, hogy a kedvenc ételük, én meg meghajolva a statisztika előtt letuszkolnám a torkomon.
Ha eltérő a szexigény, az hosszútávon problémához vezet, mert az egyiknek túl sok, a másiknak túl kevés, soha nem lesz a két fél boldog.
Két pici baba mellett örülünk, ha a heti 2 össze jön. Ha végre alszanak már olyan fáradtak vagyunk, hogy csak bágyadtan vigyorgunk egymásra. Talán, ha kicsit nagyobbak lesznek többször jutunk egymáshoz! ;)
30/N , 39/F 8 éves házasság
Mi átlag kétnaponta, viszont az is igaz, hogy csak egy éves házasok vagyunk. :))
34/N férjem 44 éves
5. válaszoló,fel a fejjel!Természetes,hogy se energiátok, se időtök a szexre 2 kisgyerek mellett!
Mi 25 éves házasok vagyunk, a gyerekek már nagyok, és most élünk igazán.Heti 2-3-4 alkalom, mikor mennyi..Régen nekünk is jó,ha hei,2 heti egy összejött...
44-45- évesek vagyunk..
13 éve vagyunk házasok. Kb. 2 éve volt utoljára szex.
32/N, 50/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!