Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es házasok: Milyen gyakran szexeltek?
írjátok legyetek szívesek azt is, hogy mióta vagytok házasok
mi (én 34, férjem 38) kb heti 3x - 4x, de nekem jól esne gyakrabban, férjem szerint nagyigényű vagyok és elég ennyi
(7 éve vagyunk házasok)
csak kíváncsi volnék, máshol mi a helyzet
előre is köszönöm a válaszokat
Kapcsolatunk elején volt, hogy napi 3X is, de naponta biztosan. Aztán jöttek a gyerekek és jó, ha kétnaponta egymáshoz jutunk (fáradtság, lehetőség, stb.)
Egy rosszabb periódusunkban volt, hogy csak kéthavonta 1X, de akkor komolyan felmerült a válás is.
Amúgy én naponta csinálnám, állítólag ő is, de igazából úgy tűnik neki nagyon is bejön a kétnaponta.
N
31-38
"Utolso valaszolo,és ez neked igy jo? Fiatal nő vagy,mi a fenét keresel egy öreg foszer mellett aki két éve meg sem tud d...ni? Nalunk amiota gyerek van heti 1-2 ami nekem kissé kevés,ez tart k 2-3 éve. 26N 41F Amugy a heti 3-4 szerintem nem kevés.
A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad."
Mondja ezt az, akinek a csávója 9 év múlva ugyanolyan vén fószer lesz! :):):)
na de a kérdésre: gyerek mellett heti 1-2-3, mikor hogy!
27n 32f
Heti 1 ,2 vagy egy se! Nem az igénnyel van gond ,de mindig itt vannak a lányok és a barátnőik. Három műszakban dolgozok és van 2 napig sem látom a kedvesem. A kicsi az anyjával alszik
meg éjszaka már fáradtak vagyunk.A nagylányom barátnői sokat alszanak itt mikor melyik ,na majd ha betöltik a 18-at elkapom őket!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!