Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti elengednétek a 15...

Anyukák! Ti elengednétek a 15 éves lányotokat a pár kilóméterrel arrébb lévő kis faluba sátrazni haverokkal?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 15:55
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez benne van a pakliban... és akkor mi van? A barátjának nyilván az a dolga, hogy időről időre próbálkozzon, és ha ezt nem erőszakkal teszi, nincs benne semmi kivetni való, naná, hogy kívánja, egyébként nem lennének együtt. A Kérdező meg előbb-utóbb saját elhatározásból engedni fog, vagy most, vagy fél év múlva, vagy egy év múlva, vagy ennek a srácnak vagy egy következőnek, mert hát ő nő, neki meg ez a szerepe.

(hacsak nem apácának készül, bár ezt nem tartom valószínűnek)

2012. aug. 29. 20:32
 32/36 anonim ***** válasza:
80%

Én 14 évesen kisírtam a két szememet, amiért anyukámék nem engedtek el haverokkal sátorozni (szintén közelbe), pedig a legjobb barátnőm elmehetett, és én szűz voltam, nem ittam, nem dohányoztam, úgymond jól nevelt, rendes kislány voltam...

nos, be nem vallanám a szüleimnek, de ma már mérhetetlenül HÁLÁS vagyok nekik, amiért nem engedtek el...

Amúgy meg felnőtt kísérő nélkül (akit ismerek) nem engedném el az ilyen korú lányomat.

33L

2012. aug. 29. 21:21
 33/36 anonim ***** válasza:

Előző, ez is egy érdekes dolog, és erre sincs általános recept. Engem is korlátoztak sok mindenben "majd, ha felnősz, majd hálás leszel érte" felkiáltással, és hát úgy tűnik, ez a nap csak nem akar eljönni...

(48/F)

2012. aug. 29. 21:31
 34/36 anonim ***** válasza:

33-as, szerintem esete válogatja, hogy hálás lesz-e az ember, amiért korlátozzák... engem szinte sosem korlátoztak a szüleim, és nem értettem, hogy akkor az egyszer miért nem engednek el sátorozni... de igazuk volt. Nem hozzám való volt az a banda, csak ezt akkor még nem láttam át, és minden jólneveltségem ellenére érzékeny, hajlékony korszakomban voltam, tutira engedtem volna a saját elveimből annyit, hogy ne is érezzem végül jól magamat a sátorozáson, ill. utólag megbántam volna.

Előtted író voltam. :)

2012. aug. 29. 21:42
 35/36 anonim ***** válasza:
#34 - OK, így azért más, biztos van néha olyan is, hogy a szülőnek van igaza:)
2012. aug. 29. 21:50
 36/36 anonim ***** válasza:
28-as még egyszer olvasd el amit irtam, és amire irtam, hátha akkor megérted.
2012. aug. 30. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!