Anyukák! Ti elengednétek a 15 éves lányotokat a pár kilóméterrel arrébb lévő kis faluba sátrazni haverokkal?
Igen Igen Igen
Annyi hülyeséget írtak ide.
Elkapnak meg elvágják a torkukat. Ez nem Amerika túl sok Kojak-ot vagy Colombot néztél. Vagy a mostani krimik sokkoltak???
Ha megakarja kufircoltatni magát akkor úgy is megteszi.
Vagy nálatok ahhoz sátrazni kell menni???
"Nem! Majd 2-3 év múlva mehet amerre lát."
szóval tartsuk a gyereket fogságba tini korában, ha meg nagykorú lesz, akkor meg már azt csinálhat amit akar, leveszed róla a kezed, és szarsz rá?
na igy kell nevelni a gyerekeket....gratulálok.
kérdező ez leginkább a szüleidtől függ, tőlük kérdezd. számos olyan dolog, körülmény van, amit mi nem ismerünk, ez által nehéz igy bármit is mondani.
"de szerinted ő meg a tökrészeg haverjai meg tudnának védeni téged és magukat, ha három tagbaszakadt, erejük teljében lévő férfi rátokront az éjszaka közepén és azzal fenyegetőzik, h elvágja a torkotokat?"
nézd az én barátom 26 éves, én 22 kettő vagyok. ha minket megtámadna 3 ereje teljében levő férfi, a barátom akár mekkora is, nyilvánvaló elvágnák a torkunkat nekünk is.
26-os Tudod mi a nyilvánvaló nálad???
Hát ez:
Ha nem tudsz úszni ne mássz fára mert elüt a villamos
Az utcára se menj ki mert nyilvánvaló hogy elüt egy autó
Szerintem simán azért hivott el a barátod , mimásért .. ?
Aludni haverokkal lehet othonis , direkt hogy senki nehalja ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!