Anyukák! Ti elengednétek a 15 éves lányotokat a pár kilóméterrel arrébb lévő kis faluba sátrazni haverokkal?
faluba, sátrazni a haverokkal? nooormális? és ha valaki az éj leple alatt meglepi őket, akkor mit csinálnak ő meg a tizenéves haverjai? nem is értem, én 15 évesen nem is akartam volna éjszaka, egy sátorban aludni a szabad ég alatt, mert berosáltam volna a félelemtől. persze, ha lerészegednek előtte, akkor nem fognak félni, de én 15 évesen nem ismertem a részegséget....
szóval, kedves kérdező, nem akarlak osztani, tényleg, de szerintem nem olyan világot élünk, h a fiatalok biztonságban lennének éjszaka a "prérin" egy sátorban ... még faluhelyen sem. hacsak nem valakinek az udvarában sátraznak a borzongás kedvéért
Akkor a barátod fog megfütykölni, vagy már rég megtette gondolom.
Akkor tulajdonképpen tökmindegy, elengednek-e, vagy sem, már megtettél mindent, amitől félteni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!