Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti elengednétek a 15...

Anyukák! Ti elengednétek a 15 éves lányotokat a pár kilóméterrel arrébb lévő kis faluba sátrazni haverokkal?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 15:55
1 2 3 4
 11/36 intrepid ***** válasza:
23%
Ha nem zavar, hogy megkufircolják, akkor engedd el. Merthogy megfogják, az tuti. Ha nem engeded el, akkor is megtalálja a módját, akkor helyben megoldja.
2012. aug. 29. 16:16
 12/36 anonim ***** válasza:
76%

faluba, sátrazni a haverokkal? nooormális? és ha valaki az éj leple alatt meglepi őket, akkor mit csinálnak ő meg a tizenéves haverjai? nem is értem, én 15 évesen nem is akartam volna éjszaka, egy sátorban aludni a szabad ég alatt, mert berosáltam volna a félelemtől. persze, ha lerészegednek előtte, akkor nem fognak félni, de én 15 évesen nem ismertem a részegséget....

szóval, kedves kérdező, nem akarlak osztani, tényleg, de szerintem nem olyan világot élünk, h a fiatalok biztonságban lennének éjszaka a "prérin" egy sátorban ... még faluhelyen sem. hacsak nem valakinek az udvarában sátraznak a borzongás kedvéért

2012. aug. 29. 16:16
 13/36 anonim ***** válasza:
89%
Nem!
2012. aug. 29. 16:23
 14/36 A kérdező kommentje:
Én vagyok a 15 éves csak kíváncsi voltam a véleményetekre :) a barátom is ott lenne aki eddig mindig vigyázott rám!! Inni nem szoktam és nem is engedném hogy "megkufircoljank" .Amúgy meg a haverok igaz hogy isznak de a normális féléből vannak.
2012. aug. 29. 16:24
 15/36 anonim ***** válasza:
69%

Akkor a barátod fog megfütykölni, vagy már rég megtette gondolom.

Akkor tulajdonképpen tökmindegy, elengednek-e, vagy sem, már megtettél mindent, amitől félteni kéne.

2012. aug. 29. 16:26
 16/36 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi nem volt még!!
2012. aug. 29. 16:29
 17/36 anonim ***** válasza:
20%
A sátrazásra tartogatjátok? :)
2012. aug. 29. 16:30
 18/36 anonim ***** válasza:
szia, kedves 15 éves lány. elhiszem, h a barátod jófej és mindig vigyáz rád (...ha tud). de szerinted ő meg a tökrészeg haverjai meg tudnának védeni téged és magukat, ha három tagbaszakadt, erejük teljében lévő férfi rátokront az éjszaka közepén és azzal fenyegetőzik, h elvágja a torkotokat?
2012. aug. 29. 16:31
 19/36 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem. Nem azért, mert benne nem bíznék meg, hanem mert ez nem biztonságos. Mi rá a garancia, hogy nem lenne ott pár random arc, aki meg akarná dugni?
2012. aug. 29. 16:36
 20/36 A kérdező kommentje:
Kicsit elkalandoztunk a kérdéstől ,de azért megjegyzem csak sátraznánk és nem.... ,mellesleg falunap lenne és mások is lesznek még (cigányok nincsennek)
2012. aug. 29. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!