Karrier vagy párkapcsolat mit választanál?
Mivel gyári munkás vagyok(annak ellenére,hogy postai szakmám van de nem tudok benne elhelyezkedni),ez nem nevezhető karriernek,szóval ez van.
Viszont akkor is inkább a munkát választom,mert ha hazajövök túlóra vagy egy keményebb műszak után,akkor nem kell még azzal is foglalkoznom,hogy másra mossak,főzzek,vagy takarítsak,nyugodtan kipihenhetem magam.Nem vagyok társas lény,jobban szeretem az egyedüllétet,és a saját megkeresett pénzemet arra tudom költeni,amire szeretném,nem kell apucinak leadni vagy gyerekre költeni.25/N
Nagyon nehéz kérdés. Ha a karriert választanám, akkor könnyebb ,szebb,jobb jövő várna rám, és ezr millió nő van még, mindig jönnek még szebbek, még aranyosabbak, hinni kell benne,mert tapasztalati tény is. Viszont ha mégsem jön mégegy olyan,aki most tökéletesnek tűnik, akkor meg lehet akármilyen tökéletes életed, lélekben megtört, üres ember maradsz. Ha az aktuális tökéletes szerelem élethosszig tartana önzetlenül, amire kb. van 20 % esély, még a legnagyobb romantikus szerelmek is kihűlnek, kiunódnak egyszer, ilyen az emberi elme, de ha valami furcsa csoda folytán mégis kitartana, akkor minek kéne karrier, minek kéne bármi más, mint a gyönyör, a szeretet, és a kölcsönös ragaszkodás. Talán ez minden, ami a legfontosabb lehet. De ez írom ,nagyon ritka, mégha azt gondolod jelenleg a párodról,hogy ilyen, akkor sem biztos, hosszú távon derülne csak ki. Épp ezért nagy dilemma. De több érv szól mégis a karrier és a könnyebb élet mellett.
Ha elcseszed a karrered, és egy senkiházi lesz belőled, plussz a partneredben is csalódsz idővel, akkor két szék közül a pad alá, vagy hogy is mondják ezt. Aztán verheted a fejed,hogy de ellőtted az életed, mert nem az agyadra, a józan észre hallgattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!