Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Kérem a segítségeteket, és a tanácsotokat. Volt egy tökéletesen, boldog házasságom (legalábbis azt hittem, akkor még, hogy az volt).
Ha megoldható hogy a gyerekre valaki vigyázzon akkor ne találkozatok egy ideig.Mondjuk 1hónap.Ez idő alatt átgondolhatja mit akar,és döntsön.
Látom az irásodból te visszafogadnád,de neki kell meghozni a döntést hogy akar vagy nem.
Szia!
Nagyon sajnálom a helyzetet. Én el sem tudom ezt képzelni, hogy élném túl, főleg, hogy én is szerelmes vagyok a férjembe. Én egyértelműnek látom, hogy vissza fog térni hozzád. De azért ne add olyan könnyen a dolgot! Légy mindig csinos, vidám (tudom, hogyez nagyon nehéz lehet), ne azt érezze, hogy nélküle nem bírsz létezni se. Érezze, hogy mekkora hibát követett el. Visszafoadnám, de azért dolgozzon meg érte. Ne add könnyen, és a hálószobádba ne fogadd vissza, csak, ha nagyon megdolgozott érte. Most neked kell a csábítónak lenned! És ne szégyelld, hogy még ezek után is szereted a férjedet! Az mondjuk számomra érthetetlen, hogy azért ne merjen hazaköltözni, mert kiröhögteti magát. Ilyen nincs! Amúgy a nővel nem sokáig marad, ez szerintem százas. Az a nő meg szégyellheti magát, de persze az ilyen nem szégyenli, mit érdekli őt egy család széttiprása. Mondjuk, szerintem csak azt lehet elcsábítani, aki kapható rá. Ha a férjed nem lett volna kapható, akkor a nő a feje tetejére állhat, akkor sem tud semmit elérni nála. De az ember gyarló és olykor nagy hibákat követ el, mint a Te férjed, de én hiszem. hogy ezt belátja és azt is, hogy örülhet, hogy olyan felesége van, mint Te, aki még ezek után is hajlandó lenne megbocsátani, visszafogadni, mert szereti. Ez az Igazi Szerelem, Szeretet, a Jóban-Rosszban. Le a kalappal előtted! Kitartást és sok erőt kívánok Neked!
Most ezek szerint a férjed a nőnél lakik? vagy külön elment albérletbe? És a két év alatt folyamatosan együtt dolgozott a nővel, de állítása szerint csak most csalt meg megint, a nyaralásotok után?
Nézd, azt nem tudom, hogy mit érez a nő iránt, de ami biztos, hogy lelkiismeret furdalása van. Amit azért van, mert elhagyta a családját egy másik nő miatt, vagyis kudarcot vallott mint férj. De ez nem jelenti azt, hogy rájött hogy téged szeret. Csak annyit, hogy fáj neki hogy hibázott. Persze, szeret, a gyerekét meg különösen, de nem tudni mit érez igazából. Ezt csak tőle tudod megkérdezni. Talán nem ártana tisztázni, hogy mégis miért csalt meg.
nagyon naív vagy,amit megértek,gondolom kevésbé fáj ha nem azt látod ami előtted van.
a férjed ezek szerint azóta is tipródik,mert kell neki a másik nő. valszeg nagyon,ha 2 éve alatt sem múlt el az érzelem és újra nála van. azt ne ved készpénznek h a nő csak kihasználja és h a pároddal nem volt semmi ennyi idő alatt,és most sem amikor hozzá ment,nála van? senki nem tud egy családot szétszedni ha az működik és ezt te is tudod,csak könnyebb a nőt elővenni,pedig a férjed a ludas.
persze még tipródik,de akkor is a nővel van,nem veled.
hagyd abba a férjed sajnálgatását és a nő szapulását és lásd be: ők ketten együtt vannak,voltak és ezek szerint lesznek is,és a férjednek valószínű h a kislány miatt nehéz a döntés,nem miattad mert ő már a másikat választotta
40 éves és elismert,nem akarjakiröhögtetni magát stb. ezzel csak te áltatod magad. 40 és,nem 80,fiatal ember,simán új életet kezdhet,új családot alapíthat. lelkiismeret furdalása van,de már nem téged szeret,be kell látnod. megcsalt 2 éve,majd elhagyott ugyanazért a nőért!! őt szereti már 2 éve!! kizárt h csak flört volt-van,azért nem hagyja el valaki a családját! kicsit gondolkozz!!
ha legközelebb találkoztok,legyél határozott és mond meg neki,h ne szórakozzon,ha a nő kell neki,csomagoljon és menjen szépen,a te életed nem átjáróház. kérd meg h maximálisan legyen őszinte nem vagy te egy mimóza akit kímélni kell megérdemled h őszinte legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!