Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Kérem a segítségeteket, és a tanácsotokat. Volt egy tökéletesen, boldog házasságom (legalábbis azt hittem, akkor még, hogy az volt).
szerintem sem átjáróház az életed, én nem kerülgetném
szagolja, amit szakított.
nem gyerek, hogy te majd százezredikre is visszafogadd, ha ismételten megint "mennie kell".
Te is egész ember vagy, nő vagy.
Nem kellessz neki nőként, de csak koslat a nyomodban a gyerek kapcsán.
Vajon hogy fogadná, hogy nő vagy, nőként is elismer valaki, és valakivel új életet kezdesz?
Vagy feléledne a birtokosi vágya ?
Már kérdeztem az előbb, hogy most akkor a nőnél lakik? mert nekem nem teljesen egyértelmű.
Figyelj, lehet hogy nem azt kapta amit akart. De azért azt te sem gondolhatod komolyan hogy egyszer megcsalt, aztán 2 évig semmi nem történt néha kis flörtön kívül, aztán se szó se beszéd, hirtelen csak úgy odaköltözik a nőhöz... mármint ha ott lakik... Ilyen nincs. Mármint ha én lennék a nő helyében, én nem engedném, hogy csak úgy odaköltözzön valaki, akivel 2 év alatt nem jutottam el az ágyig... ni viccelj. mert ha az anyjáhöz költözött volna a férjed, akkor elhinném, hogy gondolkodni akar, és tényleg nem csalt meg, nem akart hülyét csinálni belőled. na de így, kissé hihetetlen.
Azt viszont elhiszem hogy nem rossz ember. Azt említed hogy boldogtalannak látod a férjedet. Ez biztos igaz. De ez még mindig nem bizonyíték arra, hogy beléd szerelmes, ne is haragudj. Szerintem inkább az lehet, hogy azt hitte szerelmes a nőbe, aztán kiderült hogy mégse, de ettől még nem fog visszaszeretni beléd, csak úgy. nem tudjuk hogy miért csalt meg, már eredetileg sem. Ehhez nem elég az, hogy a nő a munkahelyén rá akar mászni. Abból nem lesz viszony. Csak az lehet a magyarázat, hogy vagy nem szerelmes már beléd, vagy valami baja van otthon, vagy megával van valami baja. De amíg ezt nem tudod vele tisztázni, nem fog helyre állni a kapcsolatotok. Vagy ha igen, akkor is később megint megtörténik, esetleg más nővel.
Egy férfi igenis lehet nagyon boldogtalan amiatt, hogy kudarcot vallott a családja felé. A férjed valószínűleg nagyon kötelességtudó valaki, akire mindig számíthatnak a barátnai ha segítség kell. Ezért nem tudja feldolgozni hogy ilyen helyzetet teremtett. És azért akarja a gyerek felügyeletét vállalni, hogy ne veszítse el, nem feltétlen miattad.
Viszont amit biztosra veszek az az, hogy ha a nővel annyira nem stimmelne a kapcsolata, akkor nem lakna nála. Ugye ez azért elég világos.
Remélem rendbe tudjátok hozni a kapcsolatot, de ezt meg kell vele beszélni. Nehogy véletlenül a lelkiismerete miatt menjen vissza hozzád, mert ha ezt megengeded, akkor eltelik egy kis idő, és ugyanitt fogsz tartani, egy másik nő miatt. Vagy megvárja amíg felnő a közös gyereketek, és utána lép le. Én azért ezt nem vánám meg.
16. válaszoló vagyok.
Persze, elképzelhető, hogy valaki megbánja a dolgokat. De akkor továbbra is kérdem én, hogy miért lakik még mindig a nőnél. Ha elköltözne külön, akkor látnám azth ogy valóban vissza akarja csinálni. De egyelőre a főzőcskézés, az ott maradás, a kedvesség nekem csak a lelkiismeretfurdalást mutatja. Egyébként itt nem arról van szó, hogy nem szeret téged, mert biztos szeret. Csak nem eléggé. Legalábbis egyelőre. A pasi teljesen bizonytalan, mint ahogy az előző válaszoló is írta.
azért írtam csak most, mert ajánlok neked egy filmet. teljesen erre az esetre jutott eszebe. Sharon stone és Richard Gere, Vágyak vonzásában. Pont erről szól, van a gyönyörű okos feleség, a pasi mégis beleesik egy másik nőbe, és vacillál. Nem tud dönteni. Esetleg nézd meg, hátha okosabb leszel tőle, vagy választ ad néhány kérdésedre.
Ezen kívül a házunkban lakott egy idős bácsi a feleségével. Az előző asszonyt és a gyerekeit elhagyta több éves viszony után, amit a későbbi feleségével folytatott. Nade, a válás után minden hétvégén visszajárt volt asszonyhoz, már miután a gyerekek nagyok voltak. Vitt neki mindig gyümölcsöt, ami akkor nagy szó volt, meg ezt azt... Nos vannak ilyen pasik.
Egy biztos, a végtelenségig ezt így nem szabad csinálni. Esetleg adj neki időt, hogy hátha kinyögi mit is akar, és ha nem, és továbbra is bizonytalanságban tart téged, akkor egyenesen kérdezz rá mi van. De gyanítom azt fogja mondani, hogy nem tudja. Sajnos ez a válasz meg nem elég jó válasz. Ezen kívül ha egy férfinek saját magával lesznek problémái, vádolja magát vagy elégedetlen magával, akkor őt kizökkenteni nem tudod. De mindenesetre ne azzal foglalkozzál, hogy jaj szegénykém, meg sajnálgatod. Már ne is haragudj, miért érdekel. Várj egy kicsit, ha ennyire akarod, aztán zárd le, ha nem hajlandó lépni. És kezdj új életet. A férfiak tutujgatásából nem sok jó sül ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!