Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karrier vagy párkapcsolat mit...

Karrier vagy párkapcsolat mit választanál?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 13:34
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

ma 13:51

Hidd el van értelme..sok is!Nekem ebből már sokszor volt gondom,mert nálam nem működött így a dolog,nekem olyan szakmám van amiben ha jó akarsz lenni akkor elhívatottnak kell lenned!És ez a szakma nem éppen a szaba hétvégékről és a sok szaba időről híres.

2012. aug. 29. 13:54
 12/42 anonim ***** válasza:
57%

Mivel nem vagyok karrierista, nekem a munkahely egy szükséges rossz amit igyekszek minél gyorsabban letudni, mégha az kevesebb bérrel is jár, ezért én a párkapcsolatot választanám/választottam.

Viszont az exem a karriert választotta anno, ami sajnos még meg se érte szerintem, de neki világ életébe a munka volt az első. Egyedül él, se kutyája-se macskája, szerintem már ő is megbánta hogy így lett, mert sokszor panaszkodik nekem (igen, szoktunk néha beszélni) hogy mennyire nem ér semmit a siker, ha nincs kivel megosztani, és milyen szar a hatalmas, ám üres lakásba hazamenni.

27N

2012. aug. 29. 13:54
 13/42 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, milyen "párkapcsolatat". Ilyen-olyan pasit nem választanék a karrier helyett. Ha úgy teszed fel a kérdést, hogy család (minimum férj, esetleg gyerek) vagy karrier, akkor egyértelműen család.

DE... bár szeretem a munkám, nem azt csinálom, amit legszívesebben csinálnék. Ha abból élnék, ami most csak a hobbim, lehet hogy másképp válaszolnék, nem tudom.

2012. aug. 29. 13:56
 14/42 anonim ***** válasza:
Karrier. Számomra nem kérdés.
2012. aug. 29. 13:57
 15/42 A kérdező kommentje:

ma 13:54

Igen az a baj hogy egy ilyen társa volt mint te aki kapcsolat függő!Igen magányos és rossz neki,de ő nem függött tőled és szabad ember módjára tette azt amit tett,ha egy olyan párja lett volna aki ezt tolerálja akkor talán nem lenne bűntudata.Igen te típikus az az eset vagy aki társal csak úgy tud meg lenni ha minden közös és mindent számonkér..Remélem a volt párod talál egy hasonló független és nem társfüggő nőt magának!Ezt azért írtam így és ilyen hangnemben mert ez a nagy igaszság,te neked a munka teher és vszinü azért mrt mindig olyat csinálsz amit utálsz,mert ha az embernek olyan munkája van ami örömmel tőlti el akkor ez meglátszik a magán életén is.

2012. aug. 29. 13:59
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
baromira nincsen karrierem, mert a gyári munkát nem lehet annak nevezni :D szóval párkapcsolat
2012. aug. 29. 14:00
 17/42 anonim ***** válasza:
73%

6. vagyok.

12-essel értek egyet.

Nekem több olyan kolléganőm is volt, akik szinte mindent feláldoztak a karrier oltárán, az egyikük nemzetközi, a másikuk nagyon komoly hazai karriert futott be. DE!

Nemhogy az emberek (pasik, barátok), de még a növények és az állatok sem maradnak meg mellettük, szó szerint olyan egyedül vannak mint a kisujjuk.

Más vénlányokkal vagy a szüleikkel együtt járnak nyaralni - 40 felett!

Köszönöm, de inkább nem kell Dior kosztüm, ha ez lesz a vége...

2012. aug. 29. 14:00
 18/42 A kérdező kommentje:

ma 14:00

16-al ezért nem értek egyet mert ő ahogy itt leírta a dolgokat ő az a fajta aki társfüggő,ez abból jött le hogy ő menekül a munkahelyéről haza a párjához.Nem független és nem szabad,nem szabad mert a párjáól függ,ha 2 független nem egymástól függő ember találkozik akkor alakúlhat ki igazán jó kapcsolat,csak sokan ezt a beteljesedést nem tudják kívárni.Ha mind két ember szereti a szakmáját,akkor ez nem lehet probléma,de egy olyan ember mint a 16-os hozzászóló aki menekül haza a munka elől,annak nem való egy önálló ember aki azt szereti amit csinál,mert ebből mindig csak vita forrrása lesz.Ő kapcsolat függő és függ a társától,míg az egyik szabad ember,szabad ember úgy hogy ott van mellette a másik,de ha másik rátelpszik és korlátozza akkor megnyomorítja a karrierjében és lelkiismeret furdolást kelt benne ahelyett hogy támogatná..

2012. aug. 29. 14:06
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Tartom még mindig hogy okosan kell,és mindkettő.

Mi mindketten mérnökök vagyunk,nagyonjó fizuval,de a 8 óra az 8 óra,délután 4kor én kilépek az ajtón bármi van.Nem túlórázok,túlórázzon akinek nincs jobb dolga ilyen fizu mellett.Párm másabb volt,ő hajlandó volt túlórázni,amig le nem beszéltem.Igy is jól keres.

Van hogy utazni kell más országba,olyankor én is megyek vele vagy ő velem,szépen kellett beadagolni és nem volt ellene a cégnek.2 óra meló után mindig van 2-3 napunk így.

2012. aug. 29. 14:06
 20/42 A kérdező kommentje:

ma 13:54

Igen az a baj hogy választania kellett közted és a karrierje között!!Vszinű azért mert te állítottad választás elé...erről ennyit..de persze ha nem lett volna pénzetek és egy csóri lett volna akkor meg az lett volna a baj..a választás elé állítás helyett mondjuk támogathattad volna és akkor nem egyedül üllne a nagy lakásban,hanem mondjuk megtudná osztani egy olyan nővel aki kitartott mellette és ezt biztos meg is hálálná!ennyit erről..

2012. aug. 29. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!