Karrier vagy párkapcsolat mit választanál?
Ha meg tudnánk élni a párom fizetéséből és muszáj lenne választanom akkor párkapcsolat. Bár szerencsére nekem olyan a szakmám h otthon is kiélhetem magam ha épp kedvem van hozzá :D
egy cukrász
Erre így nem lehet válaszolni.
Sajnos a pénztelenség a legjobb kapcsolatokat is aláaknázza.
Ha a kérdésed azza irányult, hogy inkább a karriert, vagy inkább a családi fészek melegét helyezem előtérbe, akkor az utóbbi.
35 éves vagyok, sima beosztott egy multinál. 2 évig otthon voltam GYED-en a kisfiammal, tervezünk kistesót is. Alig túlórázom, mert én viszem minden reggel a kicsit bölcsibe, és heti 3x én is megyek érte (a férjem messzebb dolgozik, én 3 perce a bölcsitől). Nem keresek rosszul, de nincs hatásköröm, nem vagyok döntéshozó.
A velem pontosan azonos korú kolléganőm országos igazgató millió feletti fizetéssel, nagy autóval. Viszont 6 hónapos kora óta a nagyszülők nevelik a kisfiát, napi 10-14 órát dolgozik, sokszor éjjel 2-3-kor küld mailt.
Úgy néz ki, mint a saját öreganyja, csont és bőr, Red Bull-t iszik kávéval felváltva.
Ilyen áron nem kell sem a sok pénz, sem a nagy autó, én inkább motorozni viszem a fiamat délutánonként.
Nos. Ha a párkapcsolatot választja az emberke, akkor nyilván nem lesz olyan sikeres a karrierjében, ergo valószínűleg nem lesz biztos anyagi háttere. Vagyis. Gyereket sem tuti, hogy tudnának vállalni, így oda az egész.
Ha pedig a karriert helyezi előtérbe, lesz biztos anyagi háttere, és pár év múlva talán, de csak talán, tervezheti is a családot. :)
Egyszóval én a karriert választanám.
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!