Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan derithetnem ki honnan...

Hogyan derithetnem ki honnan van a ferjemnek plusz jovedelme?

Figyelt kérdés

Tegnap este talaltam a zoknis fiokjaban egy osszegumizott penzkoteget, ugy meglepodtem, hogy azonnal visszatettem.Nagy osszegnek nezett ki, kivul huszezresek voltak.

Nem szoktam turkalni a fiokjaban csak megint olyan kupi volt benne, hogy gondoltam rendet rakok neki, de igy nem tettem.

Csak ma este jon haza, kulfoldon van.Telefonon nem szeretnem megkerdezni.

Barhonnan is van a penz nagyon rosszul esik, hogy eltitkolta.

Azon is gondolkodtam, hogy fel sem hozom a temat, mert ugyis fajna a titkolozas oka barmi legyen is az.

Ti mit tennetek?

2012. aug. 29. 08:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
ugorj be a plázába és költsd el a köteg pénzt :D
2012. aug. 29. 13:43
 22/26 A kérdező kommentje:

Koszi a kommenteket.A negativakat is.Azert kivancsi lennek ti mit szolnatok ahhoz a felesegetek titkolna el igy penzkoteget.Biztos nem lennetek kivancsiak honnan van....

Kilenc fele jon a ferjem es majd ha megvacsiztattam es elmenybeszamolt akkor azert rakerdezek.

Egyebkent nem vagyok penzehes, ennel nekem joval nagyobb osszegu megtakaritasom van, szoval nincs szuksegem az o penzere.Csak megis kivancsi vagyok miert titkolja mikor o minden penzugyemrol tud.

A valaszt nem hiszem, hogy megirom, de koszi, hogy irtatok!

2012. aug. 29. 18:13
 23/26 anonim ***** válasza:

Én azért kíváncsi lennék, mit mondott :)

Amúgy nekünk mindkettőnknek van dugipénze vészhelyzetekre, nem azért, mert nem bízunk egymásban, hanem hogy baj esetére, vagy egy váratlanul jövő kiadásra legyen mihez nyúlni. Azért nem a bankban, mert mi van, ha készpénz kell (múltkor például a kutyát kellett sürgősen állatorvoshoz vinni, mert erősen vérzett), illetve aggódunk, nehogy becsődöljön a bank. És mert néha magunkat is meglephetjük valamivel, attól még, hogy együtt élünk, mindkettőnknek van hobbija, célja, amire gyűjtögethet. Ennyi magánélet kell, egyikünk sem titkolná el a másiktól az összeget, ha rákérdezne, de nem firtatjuk. Eleinte titokban gyűjtögettünk mindketten, de nem rossz szándékkal :D

2012. aug. 30. 10:26
 24/26 anonim ***** válasza:
Miért nem írod meg a választ? Ha már tőlünk kértél tanácsot illene a fejleményeket is megosztani ,hogy végül mi lett belőle szerintem érdekelne pár embert.
2012. aug. 30. 11:22
 25/26 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2012. aug. 30. 13:01
 26/26 anonim ***** válasza:
mizus???irigykedek kicsit:Pvalakinek ennyi pénze van valakinek meg a megélhetés is gond:(mikor tisztességsen dolgozik
2012. aug. 30. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!