Pszihológiai eset vagyok?
Figyelt kérdés
Már kétszer szétvertem az ujjamat kalapáccsal, a múltkor mosogatószert ittam (utána ki kellett mosni a gyomromat), volt, hogy ollóval 35 cm-es "sebet" vágtam a karomra. Ezenkívül vannak más jelei annak, hogy "önmarcangoló" vagyok; rágom a körmöm, néha figyelmemen kívül ütögetem/szurkálom magam tárgyakkal. Nem vagyok veszélyes másokra, de nem tudom mi történik velem. Szólnom kéne a családomnak, hogy nem véletlen történnek velem a dolgok? 15/L2012. aug. 28. 11:54
11/19 anonim válasza:
35cm-es és nem tűnt fel a családnak? Nem 3,5cm akart az lenni?
Menj orvoshoz, de kb. azonnal!
12/19 anonim válasza:
Amit te csinálsz az egy létező betegség. Úgy hívják önsebesítés. Lelki eredetű pszichológus ill. pszichiáter kezeli. Sajnos sokan szenvednek ebben a betegségben sokan csinálják. Mindenképp menj orvoshoz a szüleidnek is szólj mert kiskorúként nem kapsz beutalót a háziorvostól. Addig menj amíg nem késő. Ezt lehet gyógyítani, és gondolj a szeretteidre mi lesz ha valamelyik akciód "túl jól" sikerül.
13/19 anonim válasza:
Ez nem pszichológiai, hanem pszichiátriai eset..nem hiszem el, hogy gyomormosás után nem küldtek el a pszichiátriára.
14/19 anonim válasza:
"Figyelmemen kivűl ütögetem magam"
Nem szemétkedésből de mikor a mosógatószert ittad akkor sem kapcsoltál,vagy mire gondoltál.
Amúgy legelőször a szüleidnek szóllj,és utána közösen keressetek fel egy pszichológust.
15/19 anonim válasza:
Mit mondtál a szüleidnek mikor gyomormosásra vittek? Hogy véletlen volt? És onnan nem küldtek tovább valahova? Azért ez fura. Igen szólnod kellene valakinek. És miért ittál mosogatószert? Azért mert öl/veszélyes, vagy megkívántad vagy mi? Csak mert azt írod nem akarsz öngyilkos lenni? Egyébként tényleg sok tini vagdossa magát, de mosogatószert inni kicsit már komolyabb gond szerintem.
16/19 A kérdező kommentje:
Néha rám jön az 5perc és akkor teszem ezeket. Am a szüleim úgy tudják túl korán szedtem ki a poharat a mosogatógépből ezért maradt rajta a mosogatószer.
2012. aug. 28. 15:52
17/19 anonim válasza:
Aha. Akkor vagy a kérdés kamu, vagy a szüleidet is utalják be veled. -.-"
18/19 anonim válasza:
Elhitték ezt a szüleid?Nem tünik fel nekik,hogy szétvagdosod magad?Nem úgy tűnik,hogy túlzottan érdekelné Őket.
Szerintem fordulj pszichológushoz,Ő majd elmondja mi a teendő.
Ha meg ennyi fölös energiád van sportolj,vegyél egy kutyát,foglalkozz vele,fussatok(Csak meg ne öld),találkozz más emberekkel,rajzolj,fess,írj,bármit ami lefoglal.
19/19 anonim válasza:
Szerintem menjetek ezzel agydokihoz,mert súlyosabb is lehet,ha nem kezelitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!