Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pszihológiai eset vagyok?

Pszihológiai eset vagyok?

Figyelt kérdés
Már kétszer szétvertem az ujjamat kalapáccsal, a múltkor mosogatószert ittam (utána ki kellett mosni a gyomromat), volt, hogy ollóval 35 cm-es "sebet" vágtam a karomra. Ezenkívül vannak más jelei annak, hogy "önmarcangoló" vagyok; rágom a körmöm, néha figyelmemen kívül ütögetem/szurkálom magam tárgyakkal. Nem vagyok veszélyes másokra, de nem tudom mi történik velem. Szólnom kéne a családomnak, hogy nem véletlen történnek velem a dolgok? 15/L
2012. aug. 28. 11:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sürgősen!

És keress meg egy szakembert is.

2012. aug. 28. 11:56
 2/19 anonim ***** válasza:
Feltétlenül szólj nekik és szerintem keressetek fel egy pszichológust!
2012. aug. 28. 11:57
 3/19 anonim ***** válasza:
53%

Feltűnési viszketegséged van, mostanában divat lett a tinik körében a "jajj, unatkozom, öngyi leszek". Majd kinövöd ... ha túléled.

De azért javasolnám, inkább fesd be kékre a hajad, úgy próbáld meg magadra felhívni a figyelmet, jóval kevesebb macera van vele a mentősöknek és az orvosoknak...

2012. aug. 28. 11:59
 4/19 anonim ***** válasza:
Igen az vagy!
2012. aug. 28. 12:00
 5/19 A kérdező kommentje:
Eszem ágában nincs öngyilkosnak lenni!
2012. aug. 28. 12:01
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Eszed 0 fogd meg jól!
2012. aug. 28. 12:04
 7/19 anonim ***** válasza:
89%

Tudom, hogy nincs, azért szólok, mert előfordult már, hogy egy ilyen "divatönmarcangolás" túl jól sikerült...

Másképp próbáld meg felhívni magadra a figyelmet, vagy keress barátokat.

2012. aug. 28. 12:06
 8/19 anonim ***** válasza:
52%
én "csak" a szívemet marcangoltam széjjel, de rászántam magam elmegyek pszihologushoz-bár nem hinném hogy tud rajtam segíteni...
2012. aug. 28. 12:06
 9/19 anonim ***** válasza:

Próbálj meg valami elfoglaltságot keresni, ami leköt és élvezed is. Ha elfáradsz mentálisan és testileg is, ráadásul élvezed is az új elfoglaltságot, nem lesznek ilyen önsanyargató dolgaid.

Ez a baj a mai fiatalokkal, hogy unatkoznak és őrületes dolgokat találnak ki unalmukba.

2012. aug. 28. 12:10
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz öngyilkos lenni akkor miért iszol mosogatószert?? Véletlenül?
2012. aug. 28. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!