Mit gondoltok arrol ha egy anya öngyilkossággal fenyegetőzik?
Röviden annyi a helyzet, hogy apaval a házasságuk jó pár éve már csak kínlódás. Folyton veszekednek, legfőképp anya, volt hogy a veszekedés elfajult bantalmazassa is. Mindez a szemem előtt es a fülem hallatára. Én csak akkor avatkozok bele, ha már kezdenek durvák lenni. Anya meg mindig mondja, hogy miért nem szólok, miért nem védem meg... De az igazság az, hogy már beleuntam. Több éve ez megy már es mindig nekem kellett helyrehozni a dolgokat, elég volt. Nem beszelve arról hogy idegileg kikészültem már.
Most éppen azt mondta anya, hogy nem fogja ezt tovább csinalni, majd megöli magát, mert ez igy nem élet. Mindezt előttem... Kismillioszor mondtam, hogy valjanak el, mégsem teszik. Na jo persze tudom, hogy nem egyszerű..
Bocsi ha hosszú lett, próbáltam tömören. Kíváncsi lennék a véleményetekre. 18/L
nem tudom mennyire ismersz olyan embereket, akik öngyilkosok akarnak lenni. magamról tudom, hogy eléggé benne vagyok a dologban. a környezetemben sem halt még senki természetes halált... az igaz, hogy vannak akik csak fenyegetőznek, zsarolnak, aztán nem tesznek semmit, de azért nem kell ilyen konklúziókat levonni. a legtöbben akik mondják, csak segítséget szeretnének kapni, de ezt biztosan te is hallottad már. és ez így is van. én személy szerint is elmondtam, hogy mire készülök. nem abból a célból, hogy bárkitől bármit megkapjak, hanem egyszerűen úgy hozta a beszélgetés... persze ugyanúgy mint te is teszed velük, én is úgy lettem lereagálva. mindig mindenkinek ez az első reakciója, hogy nem gondolja komolyan. mint amikor ha valaki azzal fenyegetőzik hogy megöli a másikat, akkor úgysincs bátorsága hozzá. nos, egy ismerősöm családjában is ezt gondolták, amikor az anyjuk megjegyezte, hogy úgy érzi meg kell ölnie valakit. elnézést hogy jövök itt a személyes példákkal, csak szeretném ha értenék mások, hogy legtöbbször ezek nem üres fenyegetőzések... rajtam is csak a "szerencse" segített.
és hidd el, elég nagy tehet, ha egy apa képtelen gondoskodni a családjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!