Nagyon padlón vagyok az anyagiak miatt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
sok a kiadás, a pénz annál kevesebb, dolgozunk mindketten de az édeskevés. a kapcsolatunk már teljesen rá fog menni erre. sok a tartozás, nem tudunk ebből kilábalni akárhogy is próbálkozunk. kikapcsolódni egyáltalán nincs se pénzünk, se időnk, mert állandóan a pénzt hajszoljuk, mégis kevés.
beleőrülök ebbe a nyomorba :(:(
2012. aug. 27. 20:01
2/7 doryka1234 válasza:
Ne hajszoljátok a pénzt! Nehéz megélni a mai világban, de meg tanulnunk épp ezért értékelni azokat a dolgokat, amiket pénzzel nem vehetünk meg. A szeretetet, az egészséget, családot. Üljetek le és próbáljatok meg beszélni, ami fontos: nyugodtan, nem kiabálva, meghallgatva egymást. Gondoljatok bele, ha lenne pénzetek, de valakivel (ne adja Isten ) történne valami. Számítana a pénz? Nem. Tisztában vagyok vele, mennyire nehéz minden, én is jó nagy ...ban vagyok és a családom is. A külföld valóban megoldás lehet!!!! Ismerek lehetőségeket.
3/7 doryka1234 válasza:
Nézd meg ezt a filmet: Szerelempróba, tanulságos, rendkívül jó film.
4/7 anonim válasza:
Külföld! Én is most tervezem itthagyni a munkahelyem, mert bár nyugis, meg rendes a főnök meg stb, de a fizetésemből semmit sem tudok szinte félretenni, lehetetlen spórolni (próbáltam MINDENEN spórolni, megvontam magamtól sok dolgot, de mindhiába). Úgyhogy ez van, egyenlőre hajóban gondolkodom, esetleg egy másik konkrét városban. Meglátjuk.
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen változás kell. Új munka itthon, ha nem megy és külföldön piacképes a szakmátok akkor ott. Meg kell oldani, mielőtt rámegy a kapcsolatotok. Sok sikert és fel a fejjel, drukkolok, hogy sikerüljön!
6/7 anonim válasza:
Első vagyok!Miért szavaztok le bírkák?Vajon itthon jobban fog keresni?Csak az az egy megoldás van hogy kilépjenek ebből az ördögki körből,én is zt tettem.Köszi jól vagyok!
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Van munkátok mind a kettőtöknek. Igaz, nem írod meg, mennyit kerestek, meg azt sem, hogy miért van ennyi adósságotok. Így nem tudjuk megítélni a helyzeteteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!