Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon padlón vagyok az...

Nagyon padlón vagyok az anyagiak miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

sok a kiadás, a pénz annál kevesebb, dolgozunk mindketten de az édeskevés. a kapcsolatunk már teljesen rá fog menni erre. sok a tartozás, nem tudunk ebből kilábalni akárhogy is próbálkozunk. kikapcsolódni egyáltalán nincs se pénzünk, se időnk, mert állandóan a pénzt hajszoljuk, mégis kevés.

beleőrülök ebbe a nyomorba :(:(

2012. aug. 27. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Menjetek külföldre.
2012. aug. 27. 20:02
 2/7 doryka1234 ***** válasza:
93%
Ne hajszoljátok a pénzt! Nehéz megélni a mai világban, de meg tanulnunk épp ezért értékelni azokat a dolgokat, amiket pénzzel nem vehetünk meg. A szeretetet, az egészséget, családot. Üljetek le és próbáljatok meg beszélni, ami fontos: nyugodtan, nem kiabálva, meghallgatva egymást. Gondoljatok bele, ha lenne pénzetek, de valakivel (ne adja Isten ) történne valami. Számítana a pénz? Nem. Tisztában vagyok vele, mennyire nehéz minden, én is jó nagy ...ban vagyok és a családom is. A külföld valóban megoldás lehet!!!! Ismerek lehetőségeket.
2012. aug. 27. 20:26
 3/7 doryka1234 ***** válasza:
64%
Nézd meg ezt a filmet: Szerelempróba, tanulságos, rendkívül jó film.
2012. aug. 27. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Külföld! Én is most tervezem itthagyni a munkahelyem, mert bár nyugis, meg rendes a főnök meg stb, de a fizetésemből semmit sem tudok szinte félretenni, lehetetlen spórolni (próbáltam MINDENEN spórolni, megvontam magamtól sok dolgot, de mindhiába). Úgyhogy ez van, egyenlőre hajóban gondolkodom, esetleg egy másik konkrét városban. Meglátjuk.
2012. aug. 27. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen változás kell. Új munka itthon, ha nem megy és külföldön piacképes a szakmátok akkor ott. Meg kell oldani, mielőtt rámegy a kapcsolatotok. Sok sikert és fel a fejjel, drukkolok, hogy sikerüljön!
2012. aug. 27. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Első vagyok!Miért szavaztok le bírkák?Vajon itthon jobban fog keresni?Csak az az egy megoldás van hogy kilépjenek ebből az ördögki körből,én is zt tettem.Köszi jól vagyok!
2012. aug. 27. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Van munkátok mind a kettőtöknek. Igaz, nem írod meg, mennyit kerestek, meg azt sem, hogy miért van ennyi adósságotok. Így nem tudjuk megítélni a helyzeteteket.

2012. aug. 27. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!