A férfiakat zavarja, ha a feleségük meghízik szülés után?
Az enyémet igen. Ez van :-(
De segít mindenben hogy le tudjak fogyni, érezteti hogy így is szeret és nem akar más nőt. Elfogadja hogy nem 2 nap alatt fogom leadni azt a pluszt amit 9 hónap alatt szedtem fel :-)
biztos zavarja, de jobban zavarja őket az ha a nő csak sajnáltassa magát és nem tesz semmit a fogyás érdekében.
Én terhesség alatt 10 kilot híztam amit le is adtam rögtön, de szoptatás alatt megint felhíztam, mostanra mire teljesen abba hagytam a szoptatást és belekezdhetnék a fogyókúrába kiderült, hogy jön a kistesó, így fogyókúra eltolva.
Szerintem kissé árnyaltabb.
Egyrészt mindenki olyan alkatú embert választ párjának, amilyen alkatra fizikailag gerjed.
Ha ez egy vékony lányt jelent, akkor neki nem fog csettintésre megváltozni az ízlése. Ahogy a nőknek sem, ha a pasi kényelmesedik el és szed fel plusz súlyt.
Az más kérdés, hogy a szülés miatt belátók egy ideig. A gond azzal szokott lenni, amikor valaki a szülésre/gyerekre hivatkozva nagy ívben tojik az alakjára és nem is akar tenni a fogyásért. 5 éves gyerek mellett már nem lehet a szoptatásra fogni (bár szoptatás alatt sem a kalóriától lesz tej, hanem a fehérjétől meg a folyadékbeviteltől).
De terhesség alatt is lehet valamennyire figyelni a bevitt táplálékot és nem átállni a csülökre és dupla kalóramennyiségre csak azért, mert terhes valaki.
Hacsak nincs pajzsmirigy probléma (amit meg kezelni kell), nem normális, ha szülés után 20-30 kg felesleg marad valakin. Ott már a táplálkozással volt valami gond.
Off:szerintem mondjuk nem koplalással kell fogyni...
Én szoptatás mellett adtam le 15kilót,és nem azért,mert olyan alkat vagyok,aki fogy a szoptatás alatt...(8hónapig csak híztam)
Soha nem koplaltam,de okosan kezdtem enni és sportolni,és így újabb nyolc hónap elteltével még mindig szoptatok,de nem vagyok kövér...
ON:szerintem is az zavarja őket,ha a nő csak siránkozik,vagy tesz rá magasról,hiszen ő már anya...Ez a mentalitás nekem nem jön be,én mondjuk nem csak anya vagyok,hanem nő és feleség is.Férjemet zavarta,h meghíztam,de sosem mondta..ezt onnan tudom,h mióta lefogytam sokkal jobban vonzódik hozzám,kívánatosabbnak talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!